+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Computer Details
    barefootbob's Computer Details
    Operating System:
    Mac and PC - Lion / Windows 7
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    11

    Default GIS and Animation in Map 3D

    Registered forum members do not see this ad.

    Two Questions:

    1) can i import shape files into the same .dwg file using two separate coordinate systems? ie: WGS 1984 (LL84) while the majority of my data is on the IL83 coordinates?

    2) Once the 'draping' of my files have been placed over the ariel image file for the terrain, can I use map to do a 'flyover type animation' or would I have to move on to something more complex such as Max?

    Thank you.
    Bob

  2. #2
    Super Member Murph_map's Avatar
    Computer Details
    Murph_map's Computer Details
    Operating System:
    XP,Visa, Win7
    Computer:
    HP something or other and the laptop is an HP too
    RAM:
    2 gigs or 6 gigs in Laptop
    Discipline
    Utilities
    Murph_map's Discipline Details
    Occupation
    Boats and campers renting and repairs
    Discipline
    Utilities
    Details
    GIS and Map making.
    Using
    Map 3D 2011
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TN or KY depends if I'm at work or home.
    Posts
    824

    Default

    1. Yes, as long as you assign the coordinates to the shp files when you import them and/or have the .prj files.

    2. Yes, however the results may vary and not be very smooth. A lot depnds on the graphic drivers, ram, etc of the workstation.
    Murph

    Need a boat or camper for the weekend?

  3. #3
    Senior Member Emigrato's Avatar
    Discipline
    See details...
    Emigrato's Discipline Details
    Discipline
    See details below.
    Details
    Cisco CCNA
    Using
    Map 3D 2006
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159

    Default

    Quote Originally Posted by Murph_map View Post
    and/or have the .prj files
    In my old-school Map2006, unfortunately no .PRJ file is "seen" during the _MAPIMPORT on-the-fly transformation, so I gotta load the CRS manually:


  4. #4
    Junior Member
    Computer Details
    barefootbob's Computer Details
    Operating System:
    Mac and PC - Lion / Windows 7
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    11

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Thank you very much for your help. Shape files placed and look good.

Similar Threads

  1. Help with animation!!
    By chemicalboy in forum Autodesk Inventor
    Replies: 7
    Last Post: 15th May 2010, 06:07 pm
  2. CAD Animation
    By DiegoMunoz in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 3
    Last Post: 14th Nov 2008, 06:58 am
  3. Animation
    By Whiteboy15 in forum Autodesk Inventor
    Replies: 1
    Last Post: 7th Oct 2008, 09:08 pm
  4. Animation
    By matt41129 in forum SketchUp
    Replies: 4
    Last Post: 17th Sep 2008, 04:20 pm

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts