+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member Seath's Avatar
    Computer Details
    Seath's Computer Details
    Operating System:
    Mricrosoft Windows XP Professional SP3
    Computer:
    Dell Precision T3400
    CPU:
    Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz
    RAM:
    4.00GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro FX 570
    Monitor:
    Dell 2408 WFP 24"
    Discipline
    Manufacture
    Seath's Discipline Details
    Occupation
    Manufacturing, Design, Project Managment
    Discipline
    Manufacture
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    47

    Default Revit Structure Question

    How do I join Columns and Beams?

  2. #2
    Full Member tutt's Avatar
    Computer Details
    tutt's Computer Details
    CPU:
    Intel Core i7 CPU 960 @ 3,20 GHz
    RAM:
    12GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro FX 580
    Using
    Revit Architecture 2012
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    42
    Excuse my crappy English ^^

  3. #3
    Luminous Being tzframpton's Avatar
    Computer Details
    tzframpton's Computer Details
    Computer:
    Custom built rig
    Discipline
    Multi-disciplinary
    tzframpton's Discipline Details
    Occupation
    BIM Specialist
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Facilities engineering, involving mechanical piping, mechanical HVAC, electrical and structural engineering.
    Using
    Revit 2014
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Dallas, TX - USA
    Posts
    7,446

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Also, research the Coping tool. That works great if you're working joining in 3D view.

Similar Threads

  1. Revit Structure
    By MarkT in forum Revit Structure
    Replies: 1
    Last Post: 13th May 2011, 06:06 pm
  2. Replies: 0
    Last Post: 15th Nov 2010, 08:40 pm
  3. revit question
    By naomi in forum Revit General
    Replies: 1
    Last Post: 16th Apr 2010, 05:12 am
  4. Reinforcement in Revit Structure 2009
    By Hmm.. in forum Revit General
    Replies: 0
    Last Post: 9th Nov 2008, 11:29 pm
  5. Revit structure suite 2009 : export to Autocad?
    By designer123 in forum Revit General
    Replies: 1
    Last Post: 22nd Oct 2008, 10:10 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts