+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5

    Default import layout multiple drawing

    Registered forum members do not see this ad.

    Dear sir i have layout template. i want to import that multiple drawing. How to do it sir? kindly help me sir

  2. #2
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2015
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    5,049

    Default

    Open Design Center > Drag and drop the layout from your template drawing in there to your open drawing.

    Or Ctrl+C > Ctrl+V
    whether is when you are asking yourself, should I stay or should I go
    weather is when it's cold as all that outside
    wether is a goat soprano
    #SpellingMatters

  3. #3
    Forum Deity
    Computer Details
    nestly's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (64bit)
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PA
    Posts
    3,056

    Default

    You can also right click on the layout tab, use the "From Template" option, select the source drawing, then use Shift or Control to select multiple layouts.

    Same method is available through Insert > Layout > From Template

  4. #4
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5

    Default import layout

    Dear sir i have 100 files sir. i want to do batch proces. pls help me

  5. #5
    Junior Member
    Using
    AutoCAD LT 2008
    Join Date
    May 2012
    Posts
    24

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    i also want to know this thing...
    how to do....

Similar Threads

  1. How to multiple copies of a layout
    By Mason Dixon in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2010, 02:16 pm
  2. Multiple CTBs on One Layout
    By Jnbforme in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 5
    Last Post: 26th Apr 2010, 12:35 pm
  3. Layout Tabs From Multiple .DWGs
    By Freerefill in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 11
    Last Post: 27th Aug 2009, 06:12 pm
  4. Import Data from File to Find X,Y Lengths of Multiple Polylines in AutoCad
    By ambigiousop in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 9
    Last Post: 25th Mar 2009, 06:30 pm
  5. Import layout with content
    By SstennizZ in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 10
    Last Post: 1st Apr 2008, 08:52 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts