+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2

    Default Selection Deselection Multiple picking

    Registered forum members do not see this ad.

    All of a sudden my Cad is now not allowing me to select multiple items one at a time without deselected the ones before. Everytime I select a new item to move it, the grips off of another item I would be moving would deselect. Where is the setting to set this back to where I can individually select multiple items without AutoCad deselecting the what I had selected already.

  2. #2
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Fjärdhundra, Sweden
    Posts
    5,148

    Default

    change your PICKADD to 1 or 2
    MTJIGSTRING = BAZINGA

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2

    Default

    Thank you alot. I knew it was something simple. haha

  4. #4
    Super Moderator Tiger's Avatar
    Computer Details
    Tiger's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional 64 bit
    Computer:
    HP EliteBook 8570w
    CPU:
    Intel Core i7-3720QM 2.60GHz
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    NVIDIA Quadro K2000M
    Monitor:
    HP
    Discipline
    Civil
    Tiger's Discipline Details
    Occupation
    Education /support
    Discipline
    Civil
    Details
    Support/Education/Retail
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Fjärdhundra, Sweden
    Posts
    5,148

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Glad to help!

    Usually the simple things that are most annoying
    MTJIGSTRING = BAZINGA

Similar Threads

  1. Unable to run commands after picking selection set.
    By mikman in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 3
    Last Post: 5th Dec 2011, 07:02 pm
  2. Multiple operations on same selection
    By ralph09 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 4
    Last Post: 3rd Nov 2010, 01:03 pm
  3. Multiple Selection Dialog box
    By muthu123 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 14
    Last Post: 9th Aug 2010, 08:27 pm
  4. Picking multiple I.D. points & disply results
    By A393 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 5
    Last Post: 11th Aug 2009, 01:11 am
  5. Problem picking multiple objects.....
    By jfruscione in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 6
    Last Post: 20th Feb 2007, 11:20 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts