+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Full Member
    Computer Details
    ShadabKhan's Computer Details
    Computer:
    LENEVO Y510
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Delhi, India
    Posts
    35

    Unhappy AutoCAD Virus Ugent help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Registered forum members do not see this ad.

    Whenever I want to open AutoCAD file some lisp files like acad.fas and acaddoc.fas generate automatically and these file has corrupt my AutoCAD Hatching and lintypes.
    I have download an antivirus for deleting these files but that antivirus is not wotking properly.

    i am attaching a file kindly see that is the virus list which shown on AutoCAD Screen

    24 Provinces and Municipalities of Cambodia have been protected with anti virus software.
    this message shown

  2. #2
    Senior Member DODGE's Avatar
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Melbourne The land of Oz.
    Posts
    462

    Default

    Download and run Malwarebytes anti malware software, it's a free program and will remove
    any worms, trojans, virus etc you may have.
    Hope this helps.
    D

  3. #3
    Full Member
    Computer Details
    ShadabKhan's Computer Details
    Computer:
    LENEVO Y510
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Delhi, India
    Posts
    35

    Default

    I have Already download an AutoCAD Virus Protection .fas remover but it is not working properly whenever i scan AutoCAD files using that Software it Corrupt AutoCAD Support Files Like Hatch, Line types etc.

  4. #4
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro 4000, 2GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    40,136

    Default

    The solution to your problem is contained within this thread. Read ALL of it. And try to remain calm. The problem can be solved.

    http://www.cadtutor.net/forum/showth...light=acad.vlx
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  5. #5
    Full Member
    Computer Details
    ShadabKhan's Computer Details
    Computer:
    LENEVO Y510
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Delhi, India
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by ReMark View Post
    The solution to your problem is contained within this thread. Read ALL of it. And try to remain calm. The problem can be solved.

    http://www.cadtutor.net/forum/showth...light=acad.vlx
    Dear my Problem is still.
    I have downloaded killworm.fas and scan my autocad file using this file but the problem is my autocad change all system value automatically.
    when i open autocad by default zoom value is 80 after doing some work zoom value decrease and set to 3 and many system value has changed automatically.

    killword does not solve my whole problem.

    I have attached jpg file my autocad cusor change like this kindly see
    Attached Images

  6. #6
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro 4000, 2GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    40,136

    Default

    This is what AutoDesk recommends...http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9240617
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  7. #7
    Full Member
    Computer Details
    ShadabKhan's Computer Details
    Computer:
    LENEVO Y510
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Delhi, India
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by ReMark View Post
    Dear,

    My Problem is still, my all CAD Drawings has infected with virus and i have lost my most of the CAD work.

    I have posted my problem to Autodesk they send me a lisp file i have scan my PC with that file but i dont have solution regarding the same

  8. #8
    Senior Member DODGE's Avatar
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Melbourne The land of Oz.
    Posts
    462

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by ShadabKhan View Post
    Dear,

    My Problem is still, my all CAD Drawings has infected with virus and i have lost my most of the CAD work.

    I have posted my problem to Autodesk they send me a lisp file i have scan my PC with that file but i dont have solution regarding the same
    I would download and scan your system with Malwarebytes it's free and a fantastic program, you have nothing to lose. After that I would run CCcleaner as a last measure.
    Hope it helps.
    D

Similar Threads

  1. Cad Virus
    By lindsayrg1 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 9
    Last Post: 12th Dec 2011, 11:33 pm
  2. Strong Virus alert message in Autocad 2007 - 2011
    By Cambodia in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 7
    Last Post: 8th Dec 2010, 03:42 pm
  3. AutoCAD Malicious Code / Virus Alert “acad.vlx” and Solution
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 8th Aug 2009, 02:20 am
  4. Virus Warning
    By CADTutor in forum News, Announcements & FAQ
    Replies: 7
    Last Post: 15th Nov 2004, 02:02 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts