+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    not specified
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    4

    Default "CONFIDENTIAL" unremovable text.

    Registered forum members do not see this ad.

    Can you help?

    I've opened and printed a drawing in AutoCAD 2006.
    There's no sign of it in the model space or in the layout page but the drawing is printed with the word CONFIDENTIAL running diagonally across the centre of the drawing.

    I'm guessing this is a security measure and the text is somehow embedded into the drawing. Is it possible to remove?

    Thanks

    Geoff

  2. #2
    Forum Newbie
    Using
    not specified
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    USA
    Posts
    7

    Default

    have you tried the "copyclip" command and dropping the drawing in a new .dwg?

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    not specified
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    4

    Default

    Thanks,

    Yes, I've tried this but the results are the same.

  4. #4
    Super Member profcad's Avatar
    Computer Details
    profcad's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Dual - Six-Core Xeon
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    NVIDA GeForce GTX980TI
    Monitor:
    DUAL 24" WIDESCREEN
    Discipline
    Education
    profcad's Discipline Details
    Occupation
    Professor Of CAD
    Discipline
    Education
    Details
    AutoCAD Revit Inventor Soldiworks
    Using
    Revit 2018
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    856

    Default

    This is most likely a feature of your print Driver.

    Start the PLOT command, then click on the properties button to change the printer settings.

    Here is an example of the HP8150 laser Printer that we use...

    John Helton
    Professor of CAD
    Oklahoma City Community College
    Oklahoma City, OK

  5. #5
    Forum Newbie
    Using
    not specified
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    4

    Default

    When I choose Properties from the plot command a window appears with 3 options: General, Ports and Device and Document settings.

    I can't find 'Effects' or a Watermark command.

    Thanks very much for you help thus far. I feel I will have to contact the originator of the document for further help.

    However, if anybody has anymore ideas...

    Cheers

    Geoff

  6. #6
    Forum Newbie
    Using
    not specified
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    4

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    After a thorough search of my printer settings I was able to find the watermark setting and turn it off. This is not a problem I've encountered before but have now overcome the issue.

    Thanks very much for your help.

    Geoff

    London
    England
    In an office which desperately needs air conditioning

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts