+ Reply to Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 71 to 77 of 77
  1. #71
    Luminous Being RobDraw's Avatar
    Using
    MEP 2017
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    5,165

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I still haven't found the OSNAP panel in the ribbon.
    Drafting is a breeze.

  2. #72
    Forum Deity Dana W's Avatar
    Computer Details
    Dana W's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8 64 bit
    Computer:
    Dell XPS ONE 2710
    Motherboard:
    Dunno
    CPU:
    Intel I-5 3330S @ 2.7 Ghz
    RAM:
    6 Gb
    Graphics:
    On board barely adequate
    Primary Storage:
    1 Terrabyte
    Secondary Storage:
    1 Terrabyte external
    Monitor:
    All in one 27" touch & pen
    Discipline
    Construction
    Dana W's Discipline Details
    Occupation
    Architectural Millwork Designer/Draftsman
    Discipline
    Construction
    Details
    Custom commercial millwork.
    Using
    AutoCAD LT 2018
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oviedo, Florida
    Posts
    4,703

    Default

    Quote Originally Posted by RobDraw View Post
    I still haven't found the OSNAP panel in the ribbon.
    Me either, but it's defaulted on the taskbar, so....
    The S197 gen Ford Mustang, and the F-4 Phantom both prove the same theory. "With enough power applied, a school bus will fly."

  3. #73
    Super Member
    Computer Details
    tombu's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 64-bit
    Computer:
    Dell
    Discipline
    Civil
    tombu's Discipline Details
    Occupation
    Design Analyst
    Discipline
    Civil
    Details
    Small Street & Stormwater projects. Traffic Calming and other issues.
    Using
    Civil 3D 2018
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Tallahassee, FL USA
    Posts
    729

    Default

    Quote Originally Posted by Dana W View Post
    Me either, but it's defaulted on the taskbar, so....
    Much better now that before! Displays Snap that are on checked, pick to toggle any snap or use for quick access when commands are active.

  4. #74
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,170

    Default

    Quote Originally Posted by dbroada View Post
    I'm new to 2013 and trying to find where to put my 2 toolbars but this is close...

    Attachment 41087
    is this layout or model space?

  5. #75
    Luminous Being dbroada's Avatar
    Computer Details
    dbroada's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Intel Xeon E5-1603@2,80GHz
    RAM:
    4GB
    Graphics:
    NVIDA Quadro K600
    Monitor:
    DELL 23" & SAMSUNG 21"
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kenley, Surrey, UK
    Posts
    5,644

    Default

    Quote Originally Posted by samifox View Post
    is this layout or model space?
    we only ever used model space
    "That's it. It's one thing for a ghost to terrorize my children, but quite another for him to play my Theremin." Homer Simpson
    "Everything in drafting is logical. Except what isn’t." - Gavin Guile. (from the Lightbringer series of books by Brent Weeks)

    Dave

  6. #76
    Forum Newbie
    Discipline
    Civil
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1

    Default

    Hi, this is mine...
    Attached Images

  7. #77
    Full Member
    Discipline
    Manufacture
    neondeon298's Discipline Details
    Occupation
    CAD Specialist / NDT
    Discipline
    Manufacture
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    38

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    My CAD screen.jpg
    Here is mine!!!!!!!

Similar Threads

  1. show object on screen
    By anishtain4 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 13
    Last Post: 12th Mar 2012, 07:49 pm
  2. Show yourself thread error
    By dbroada in forum Feedback
    Replies: 15
    Last Post: 27th Jul 2011, 11:39 am
  3. Can't make linetypes show on screen
    By Kharnivour in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 3
    Last Post: 25th Jan 2010, 01:45 pm
  4. Symbols show fine on computer screen, but then print as slashes
    By hlunder2 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 6
    Last Post: 24th Oct 2008, 07:54 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts