+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Luminous Being BlackBox's Avatar
    Computer Details
    BlackBox's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1 Professional, Server 2012 R2 Datacenter
    Computer:
    Dell Precision T3600
    CPU:
    Hex-Core Intel Xeon 3.2Ghz
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    3GB NVIDIA Quadro K4000
    Primary Storage:
    2 x 240GB Samsung EVO SSD (RAID 0)
    Secondary Storage:
    1TB Western Digital VelociRaptor 10K RPM
    Monitor:
    Dual 24" Dell Ultrasharp Widescreen Monitors
    Discipline
    Civil
    BlackBox's Discipline Details
    Occupation
    Senior Civil Designer
    Discipline
    Civil
    Details
    Public/Private Land Development, Transportation, and Utilities.
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5,282

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Did you try the code in my last post?
    "Potential has a shelf life." - Margaret Atwood
    AutoCAD, and Civil 3D Certified Professional | Autodesk Authorized Developer
    Sincpac C3D ~ Exchange Apps ~ Autoloader ~ AutoCAD Security

  2. #12
    Senior Member tomhamlet's Avatar
    Computer Details
    tomhamlet's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    DELL Desktop
    CPU:
    AMD phenom 2 (6 core)
    RAM:
    6gig
    Graphics:
    1 gig
    Primary Storage:
    1 tb
    Monitor:
    Dell widescreen
    Discipline
    See details...
    tomhamlet's Discipline Details
    Occupation
    mechanical engineer, draftsman
    Discipline
    See details below.
    Details
    At Denios, we design storage and containment units for hazerdous materials. We also design cranes, racks, or whatever the customer needs.
    Using
    Mechanical 2011
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    122

    Default

    yes, thank you, with the changes that works perfectly.
    Hard work beats talent every time talent doesn't work hard.

  3. #13
    Luminous Being BlackBox's Avatar
    Computer Details
    BlackBox's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1 Professional, Server 2012 R2 Datacenter
    Computer:
    Dell Precision T3600
    CPU:
    Hex-Core Intel Xeon 3.2Ghz
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    3GB NVIDIA Quadro K4000
    Primary Storage:
    2 x 240GB Samsung EVO SSD (RAID 0)
    Secondary Storage:
    1TB Western Digital VelociRaptor 10K RPM
    Monitor:
    Dual 24" Dell Ultrasharp Widescreen Monitors
    Discipline
    Civil
    BlackBox's Discipline Details
    Occupation
    Senior Civil Designer
    Discipline
    Civil
    Details
    Public/Private Land Development, Transportation, and Utilities.
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5,282

    Default

    Quote Originally Posted by tomhamlet View Post
    yes, thank you, with the changes that works perfectly.
    Happy to help.
    "Potential has a shelf life." - Margaret Atwood
    AutoCAD, and Civil 3D Certified Professional | Autodesk Authorized Developer
    Sincpac C3D ~ Exchange Apps ~ Autoloader ~ AutoCAD Security

  4. #14
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,733

    Default

    Why not set them up on a tool palette?
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  5. #15
    Senior Member tomhamlet's Avatar
    Computer Details
    tomhamlet's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    DELL Desktop
    CPU:
    AMD phenom 2 (6 core)
    RAM:
    6gig
    Graphics:
    1 gig
    Primary Storage:
    1 tb
    Monitor:
    Dell widescreen
    Discipline
    See details...
    tomhamlet's Discipline Details
    Occupation
    mechanical engineer, draftsman
    Discipline
    See details below.
    Details
    At Denios, we design storage and containment units for hazerdous materials. We also design cranes, racks, or whatever the customer needs.
    Using
    Mechanical 2011
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    122

    Default

    Quote Originally Posted by SLW210 View Post
    Why not set them up on a tool palette?
    i did. thats what the picture is of, its the tool palette up close.
    Hard work beats talent every time talent doesn't work hard.

  6. #16
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,733

    Default

    Yes, you set the buttons to insert them on the tool palette, I meant set the blocks up on the tool palette, you can pick the layer to insert on and other properties.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  7. #17
    Luminous Being BlackBox's Avatar
    Computer Details
    BlackBox's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1 Professional, Server 2012 R2 Datacenter
    Computer:
    Dell Precision T3600
    CPU:
    Hex-Core Intel Xeon 3.2Ghz
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    3GB NVIDIA Quadro K4000
    Primary Storage:
    2 x 240GB Samsung EVO SSD (RAID 0)
    Secondary Storage:
    1TB Western Digital VelociRaptor 10K RPM
    Monitor:
    Dual 24" Dell Ultrasharp Widescreen Monitors
    Discipline
    Civil
    BlackBox's Discipline Details
    Occupation
    Senior Civil Designer
    Discipline
    Civil
    Details
    Public/Private Land Development, Transportation, and Utilities.
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5,282

    Default

    Great reminder; I always forget how capable Tool Palettes are.
    "Potential has a shelf life." - Margaret Atwood
    AutoCAD, and Civil 3D Certified Professional | Autodesk Authorized Developer
    Sincpac C3D ~ Exchange Apps ~ Autoloader ~ AutoCAD Security

  8. #18
    Senior Member tomhamlet's Avatar
    Computer Details
    tomhamlet's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    Computer:
    DELL Desktop
    CPU:
    AMD phenom 2 (6 core)
    RAM:
    6gig
    Graphics:
    1 gig
    Primary Storage:
    1 tb
    Monitor:
    Dell widescreen
    Discipline
    See details...
    tomhamlet's Discipline Details
    Occupation
    mechanical engineer, draftsman
    Discipline
    See details below.
    Details
    At Denios, we design storage and containment units for hazerdous materials. We also design cranes, racks, or whatever the customer needs.
    Using
    Mechanical 2011
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    122

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Oh, yeah that would be a great idea! But like i stated earlier, old men will complain. I gave them the palette, but we decided it needs to be better. I think now what we are going with is the an dynamic block. My new task is to make the tag come in on an icon kind of like the icons BlackBox helped me with by providing the lisp. So I can do that, but now they are asking me to add the following: they want to be able to click on the viewport they are working in to set the scale. I see a lot of research in my future
    Hard work beats talent every time talent doesn't work hard.

Similar Threads

  1. Meet AutoCAD 2014
    By AutoCAD Tips Blog in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 2nd Apr 2013, 01:30 am
  2. Meet AutoDesk
    By addesigns in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 23rd Feb 2012, 02:43 pm
  3. making center lines meet cleanly
    By the ber in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 8
    Last Post: 21st Feb 2007, 08:14 pm

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts