+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    95

    Default I can create a table, so now how do I populate that table using AutoLISP?

    Registered forum members do not see this ad.

    I'm able to create a table in paper space using the following simple code:

    Code:
    (setq location (list -1.75 8))
    
    (command "-table" "3" "7" location)
    And I've got a bunch of variables in the same AutoLISP script that I'd like to have entered into that table. Can anyone point me in the right direction?

  2. #2
    Luminous Being Tharwat's Avatar
    Discipline
    Mechanical
    Tharwat's Discipline Details
    Occupation
    MEP AutoCAD Draughtsman
    Discipline
    Mechanical
    Details
    HVAC, Drainage, Water Supply, Fire Fighting and a little about Electricity.
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Great Syria , Living in Abu Dhabi
    Posts
    6,049

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    There are lots of examples of how to make or create a table pragmatically and HERE is one of them .

Similar Threads

  1. Autolisp Table Export
    By seegs in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 16
    Last Post: 10th Apr 2013, 03:30 pm
  2. Replies: 0
    Last Post: 12th Jul 2012, 08:30 pm
  3. Creating a Table Style with AutoLISP and the ActiveX API
    By HyperPics in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 11th Jul 2012, 09:10 pm
  4. Replies: 1
    Last Post: 16th Oct 2011, 01:07 pm
  5. How autolisp recognizes table cells?
    By oji_d in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 24th Aug 2007, 06:02 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts