+ Reply to Thread
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 49
  1. #21
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi

    I have redrawn it but im not sure its right still, can you upload your dwg so i can lay mine on top and see where the problems lie?

    Thanks

    Matt

  2. #22
    Luminous Being dbroada's Avatar
    Computer Details
    dbroada's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Intel Xeon E5-1603@2,80GHz
    RAM:
    4GB
    Graphics:
    NVIDA Quadro K600
    Monitor:
    DELL 23" & SAMSUNG 21"
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kenley, Surrey, UK
    Posts
    5,644

    Default

    Quote Originally Posted by topgunmatt View Post
    Hi

    I have redrawn it but im not sure its right still, can you upload your dwg so i can lay mine on top and see where the problems lie?

    Thanks

    Matt
    Haven't you spotted the trend yet? Try it the other way around, post your dwg and somebody here will review it for you and point out any errors. This way serves two purposes. The reviewer is goint to be looking at known problem areas so can advise quickly and more importanatly, there is no chance of you passing off somebody else's work as your own. Not knowing you I can't comment on whether you would try this or not but we have sufficient visitors who are trying to get a free drawing that none of the regular contributors will upload their work in this manner.
    "That's it. It's one thing for a ghost to terrorize my children, but quite another for him to play my Theremin." Homer Simpson
    "Everything in drafting is logical. Except what isn’t." - Gavin Guile. (from the Lightbringer series of books by Brent Weeks)

    Dave

  3. #23
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20

    Default

    With Due Respect passing the work off being my own is the least of my problems, the reason im asking for help is that i feel that i have exhausted all avenues trying to find out how to correctly draw the isometric.

    Regards

  4. #24
    Luminous Being dbroada's Avatar
    Computer Details
    dbroada's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Intel Xeon E5-1603@2,80GHz
    RAM:
    4GB
    Graphics:
    NVIDA Quadro K600
    Monitor:
    DELL 23" & SAMSUNG 21"
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kenley, Surrey, UK
    Posts
    5,644

    Default

    OK.

    I can't help as I never do isometric but I still think you would get more guidance if you posted your dwg.
    "That's it. It's one thing for a ghost to terrorize my children, but quite another for him to play my Theremin." Homer Simpson
    "Everything in drafting is logical. Except what isn’t." - Gavin Guile. (from the Lightbringer series of books by Brent Weeks)

    Dave

  5. #25
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,375

    Default

    Dude: It's time you attached a copy of your drawing. We are not going to ask again.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  6. #26
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20

    Default

    Here is my drawing
    Attached Files

  7. #27
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,375

    Default

    I think it is close. I'm getting some ever-so slight variations in lengths. Example: the straight side length that should be 80 is being shown as 79.7591 which seems a bit odd. When I lay an isocircle with a radius of 20 over yours it appears to be a very slight difference where it meets up with the line that is supposed to be 80 units long. It's like the line is not quite tangent to the circle. Does your teacher deduct points for these kinds of differences?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  8. #28
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20

    Default

    Do you think you can put yous on the dwg and upload, that way i can see where the changes need to be made.

  9. #29
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,375

    Default

    Mine won't help you in its present form as it is a isometric view (3DHidden visual style) not a 2D isometric.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  10. #30
    Forum Deity rkent's Avatar
    Computer Details
    rkent's Computer Details
    Operating System:
    WIN7 PRO 64bit
    Computer:
    Dell OptiPlex 7020
    CPU:
    i7 4790 3.6GHz
    RAM:
    16GB, 1600MHz, DDR3 non-ECC 2x8GB
    Graphics:
    AMD Radeon 2GB
    Primary Storage:
    Samsung 480Gb SSD
    Monitor:
    Dell 24" FS (2x)
    Discipline
    Mechanical
    rkent's Discipline Details
    Occupation
    Facilities Design - Semi-conductor manufacturing
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Designer: Process Piping, P&ID's, Machine Part Design, Planning / General Arrangement. Facilities Management. Drafting: Electrical, Controls, Architectural.
    Using
    Mechanical 2017
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lat:35, Long:-106, Elev: 5164'
    Posts
    4,574

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I drew a little of the top in magenta, looks like you are guessing at a lot of stuff. Use the Ellipse, Isocircle for all of the radius. Copy or move in an Iso, never use offset.
    Attached Files
    Sometimes there's a man... I won't say a hero, 'cause, what's a hero? But sometimes, there's a man. And I'm talkin' about the Dude here. Sometimes, there's a man, well, he's the man for his time and place. He fits right in there. And that's the Dude, in Los Angeles. - The Stranger, The Big Lebowski

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 14th Jul 2014, 07:04 am
  2. Replies: 1
    Last Post: 4th Oct 2012, 12:40 pm
  3. Replies: 0
    Last Post: 5th Sep 2012, 05:33 am
  4. drawing "by block" not "by layer"
    By DoctorDrake in forum AutoCAD General
    Replies: 10
    Last Post: 8th Mar 2012, 09:21 pm
  5. Replies: 1
    Last Post: 25th Nov 2009, 06:35 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts