+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    Electrical 2013
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    9

    Default ACADE 2013 Plot set up issue

    Registered forum members do not see this ad.

    Most of my drawings work fine but a few won't cooperate. I set up the plot to limits.

    My border base is offset from the border, so the limits are the base to the upper right corner.

    I set the border base to 0,0

    With that base offset I get an offset with the border of a B (11x17) size drawing; the left margin has room for a 3 hole punch, so an 11x17 binder doesn't cover up any of the drawing.

    My issue is some of the drawings ignore the limits and a preview shows a corner of the drawing or the whole drawing without the offset.

    I'd like to know how to fix this because to insert the components, rungs,wiring,etc. into a border that works is a pain because we use Vault.

    I don't have permission for some vault commands. (IT dept. rolling eyes)

  2. #2
    Junior Member
    Using
    Electrical 2013
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    20

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Limits plotting Issue solved.
    There is a variable called TARGET. If the point of TARGET is set to anything other than 0,0,0 it will mess up limits. In order to reset the TARGET variable to 0,0,0 follow the instructions below.

    To set the TARGET system variable back to 0,0,0:
    1. Enter dview on the command line.
    2. When prompted to select objects, enter all and press ENTER to complete the object selection.
    3. Enter points on the command line.
    4. Enter 0,0,0 when prompted for the Target.
    5. Enter 0,0,1 when prompted for the Camera.
    6. Press ENTER again to complete the DVIEW command.
    7. Use Zoom Extents to see the entire drawing again.
    8. Print or preview the drawing to verify the results.

Similar Threads

  1. Upgrade to ACAD LT 2013 has caused issue
    By James_SMI in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 2
    Last Post: 26th May 2013, 07:13 pm
  2. Autocad 2013 -> PDF Issue
    By notquark in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 8
    Last Post: 18th Apr 2013, 03:10 pm
  3. inventor 2013 bend issue
    By MUTTLEY in forum Autodesk Inventor
    Replies: 4
    Last Post: 7th Apr 2013, 06:23 pm
  4. 2013 Civil 3D: Anyone else having this publish issue?
    By LearningQuickly in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 2
    Last Post: 29th Nov 2012, 03:56 pm
  5. Autocad 2013 Font Issue
    By Ihuber in forum The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    Replies: 4
    Last Post: 12th Jul 2012, 05:02 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts