+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1

    Default Locked layers can't seen on the layout

    Registered forum members do not see this ad.

    Hey!

    Here is my problem:

    I have a 2010 .dwg draw(my CAD version is 2011), and on my layout i can't see the locked layers ( i can see them on the model view). I think the problem is with my AutoCad because on the other device i can see the locked layers on the layout.

    Thanks for your help!

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,380

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    The layers that are locked may also be frozen in some or all of the viewports. Did you check your Layer Properties Manager?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. VBA - Checking for locked layers!!!
    By hardwired in forum .NET, ObjectARX & VBA
    Replies: 1
    Last Post: 16th Nov 2011, 01:22 am
  2. Layers Locked together
    By lewysr in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 23rd Sep 2010, 03:52 pm
  3. Not highlighting locked layers
    By Kingnothing in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 31st Jul 2008, 10:48 pm
  4. Locked Layers
    By memphis710 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 7
    Last Post: 14th Jan 2008, 05:23 pm
  5. Locked Layers
    By Simple153 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 24th Jul 2007, 04:09 pm

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts