+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Forum Newbie
    Computer Details
    LeeR's Computer Details
    Operating System:
    Win 7
    Using
    Electrical 2014
    Join Date
    May 2014
    Location
    Middlesbrough, England, UK
    Posts
    1

    Default AutoCAD Electrical 2014 - Multiple Bus Problems

    Registered forum members do not see this ad.

    Hey All.

    Strange problem I have started encountering since an upgrade to autoCAD electrical 2014.

    When using the multiple bus tool to draw 3ph + N distribution as shown, strange things are happening:

    cadss1.png

    cadss2.png

    cadss3.png

    For example if I draw another bus extending from the horizontal bus, wire loops don't appear over the junction points. Settings are correct in both the drawing and project settings.

    cadss4.jpgcadss5.jpg

    Another thing if I insert a 3 pole component into a bus, it only inserts the first pole onto the first wire - and doesn't extend the other poles across.


    It is driving me barmy and taking up valuable time as I am having to manuallu place wire loops at my junction points. Not only this, but three pole symbols just will not insert at all - so I am having to draw each wire independently using the wire tool and insert the symbol that way, then connect them to the bus. Which is also wasting time.

    Any help anyone?

    I'm sure i'm just missing a setting somewhere, but am at a loss.

    Another thing to note is that the bus has the correct layer (Wires) which is the same layer as the wire tool uses.

    EDIT: Note to self, must proof read better.

  2. #2
    Junior Member
    Using
    Electrical 2013
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    20

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    If it was working and now it isn't after an upgrade, you need to contact your ACADE rep and let them know.

Similar Threads

  1. AutoCAD Electrical 2014 can't find font text style list.
    By cadmando2 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 6
    Last Post: 24th Apr 2014, 10:50 am
  2. Questions for AutoCAD Electrical 2014
    By bgietzen in forum Electrical
    Replies: 6
    Last Post: 25th Jan 2014, 03:02 am
  3. Help with AutoCAD 2014 Lisp Routine to change multiple layers stripping out prefix
    By kcharette1961 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 6th Jan 2014, 12:40 am
  4. 2014 AutoCAD Electrical and Lisp routines
    By bigr1822 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 3rd Dec 2013, 06:57 pm
  5. issues when multiple drawings are opened (AutoCAD LT 2014 )
    By Mizarch in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 12
    Last Post: 17th Jul 2013, 05:28 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts