+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    MEP 2014
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2

    Default Fitting not working correctly.

    Registered forum members do not see this ad.

    Well that is a bit misleading. It works in the drawing, but I can't seem to find the fitting in styles manager. I made a new chapter named SP_Glued under the pipe>plastic-ABS-CPVC-PVC Pipe (US Imperial) folder in the catalog. In that folder i made a new fitting named ABS_90. It shows up in the content creator, and the catalog editor. But when I go into the style editor screen. I go to the Piping Objects>Pipe Part Routing Preferences> Glued When I try to select Elbow - Straight or reducing, my fitting doesn't show up in the list. If I go into the drawing and insert a plumbing fitting it works fine though. I attached some pics.

    Catalog Editor.jpggetting started screen.jpgstyle manager.jpg

  2. #2
    Luminous Being tzframpton's Avatar
    Computer Details
    tzframpton's Computer Details
    Computer:
    HP Zbook
    Discipline
    Multi-disciplinary
    tzframpton's Discipline Details
    Occupation
    BIM Specialist
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Full Virtual Design and Construction BIM services for the MEP engineering and construction industries.
    Using
    Revit 2018
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Dallas, TX - USA
    Posts
    9,040

    Default

    Did you regen the catalog? I believe the command is CATALOGREGEN - going off memory though. Just choose "all" when it prompts you.
    Tannar Z. Frampton ™ | Frampton & Associates, Inc.

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    MEP 2014
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Yes I did. Tried all and pipe.

Similar Threads

  1. Draw Order not working correctly
    By slimjramirez in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 15
    Last Post: 2nd Aug 2017, 12:27 am
  2. IntersectWith not working correctly VBA
    By 4gokay in forum .NET, ObjectARX & VBA
    Replies: 15
    Last Post: 31st Jan 2013, 04:22 pm
  3. data extraction not working correctly
    By T_Shadle in forum AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    Replies: 0
    Last Post: 20th Jul 2011, 03:25 pm
  4. Why is Fillet not working correctly?
    By Jimidy in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 14
    Last Post: 18th Jul 2011, 02:27 pm
  5. LINE command not working correctly
    By doanminhchau in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 7
    Last Post: 7th Apr 2009, 07:20 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts