+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2004
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2

    Default Rectangle Command stopped working

    Registered forum members do not see this ad.

    1. Rectangle Command stopped working when it asked specify second point it disappears any suggestions? Follow up: now I am receiving "unknown command" when I type rec and hit return?

    2. Also when drawing and switching between drawings for some reason a little list is maintained in the lower left corner of the screen showing... Target: drawing abc and/or target: drawing bcd, and so on, adding a new target every time I open a new drawing until it pushed the snap, grid, ortho, polar, etc clear off the screen, I have to restart the program to get the commands back. ow do I turn these notifications off? Please let me know....Thanks
    Last edited by D Francis; 18th Sep 2014 at 12:37 am.

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,380

    Default

    Had you been doing any customization recently?

    Are you running any custom lisp routines?

    Did you try resetting your Profile?

    Is your version of AutoCAD up-to-date with all service packs?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,738

    Default

    What method are you using to invoke the command? Toolbar or Command Line?

    Does DEMANDLOAD = 3?

    Try Reloading your mnu file?

    For #2 can you post an Image?
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  4. #4
    Forum Deity rkent's Avatar
    Computer Details
    rkent's Computer Details
    Operating System:
    WIN7 PRO 64bit
    Computer:
    Dell OptiPlex 7020
    CPU:
    i7 4790 3.6GHz
    RAM:
    16GB, 1600MHz, DDR3 non-ECC 2x8GB
    Graphics:
    AMD Radeon 2GB
    Primary Storage:
    Samsung 480Gb SSD
    Monitor:
    Dell 24" FS (2x)
    Discipline
    Mechanical
    rkent's Discipline Details
    Occupation
    Facilities Design - Semi-conductor manufacturing
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Designer: Process Piping, P&ID's, Machine Part Design, Planning / General Arrangement. Facilities Management. Drafting: Electrical, Controls, Architectural.
    Using
    Mechanical 2017
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lat:35, Long:-106, Elev: 5164'
    Posts
    4,576

    Default

    2. type MODEMACRO at the command line and type . and then hit enter. This is probably set in a lisp file somewhere and will continue to come back until you find it and remove it.
    Sometimes there's a man... I won't say a hero, 'cause, what's a hero? But sometimes, there's a man. And I'm talkin' about the Dude here. Sometimes, there's a man, well, he's the man for his time and place. He fits right in there. And that's the Dude, in Los Angeles. - The Stranger, The Big Lebowski

  5. #5
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2004
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi Gentlemen,
    I got the rectangle command to work erasing the whole drawing and file. I than started a fresh drawing I am glad I wasn't to far along. Thanks for your help.

    As for the target thing in the lower left corner. I just save my drawing when I can't see my buttons any more and restart the program then it takes about an hour to fill up the Q. I research your suggestions when I get more time. Many Thanks.

Similar Threads

  1. Macros Have Stopped Working
    By resullins in forum AutoCAD General
    Replies: 30
    Last Post: 1st Apr 2014, 05:07 pm
  2. Lt 2013 stopped working today
    By DarwinH in forum AutoCAD LT
    Replies: 3
    Last Post: 22nd Oct 2013, 11:08 am
  3. Flatshot has just stopped working
    By mikekmx in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 18
    Last Post: 15th Feb 2013, 10:23 pm
  4. xattach stopped working
    By toberino in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 5
    Last Post: 14th Nov 2012, 08:55 pm
  5. CTRL+Z has stopped working
    By damanebp in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 7
    Last Post: 23rd Mar 2012, 02:20 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts