+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    May 2014
    Posts
    22

    Default Is there a way to hatch using an image??

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi, as per title is there a way to hatch a boundary with an image rather than hatch patten? i know you can clip an image to the shape needed but i ideally need it to tile the images together inside the boundary.

    Thanks!

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,456

    Default

    Look at the Express Tools Super Hatch command.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Forum Newbie danixx's Avatar
    Computer Details
    danixx's Computer Details
    Operating System:
    windows
    Discipline
    Civil
    danixx's Discipline Details
    Occupation
    Cad and why do it when you dont have to
    Discipline
    Civil
    Details
    Civils Oil and Gas
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Scotland
    Posts
    1

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Super hatch then look online for textures loads are free

Similar Threads

  1. Transparent hatch autocad 2010 over an image?
    By ctt in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 10th May 2011, 01:01 pm
  2. Rendering of 3dface image is different from working image
    By saraedith in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 3
    Last Post: 9th Feb 2011, 02:38 am
  3. Replies: 6
    Last Post: 3rd Nov 2010, 06:27 pm
  4. Image Manager & Image Profiles Etc.
    By BIGMIKE09281946 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 2nd Apr 2009, 03:51 am
  5. Replies: 7
    Last Post: 3rd Oct 2007, 08:18 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts