+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    12

    Default What am I missing/ did wrong?

    Registered forum members do not see this ad.

    4-12.jpg
    Help would be appreciated.

  2. #2
    Forum Deity
    Computer Details
    nestly's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (64bit)
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PA
    Posts
    3,444

    Default

    The hidden lines for the holes are missing and the top view shows an unnecessary line indicating a chamfer that doesn't exist on that surface, but my eyes are not good enough to tell much more. If you want a proper critique, upload a better resolution image of the assignment, and attach your actual drawing file.

  3. #3
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    12

    Default

    4-12.jpg105HieuLe4-12.dwg
    here is the better image and the drawing file

  4. #4
    Luminous Being JD Mather's Avatar
    Using
    Inventor 2015
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Williamsport, PA
    Posts
    8,719

    Default

    Corrections.PNG
    This is just to prompt you to find corrections.

    I think I am missing one other line.
    If you did this as 3D - you could be sure the solution was correct.
    Attached Images
    Certified SolidWorks Professional
    Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
    Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional

  5. #5
    Luminous Being JD Mather's Avatar
    Using
    Inventor 2015
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Williamsport, PA
    Posts
    8,719

    Default

    3 views.PNG
    Something like this.
    Certified SolidWorks Professional
    Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
    Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional

  6. #6
    Forum Deity
    Computer Details
    nestly's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (64bit)
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PA
    Posts
    3,444

    Default

    In addition to what JD has already pointed out:

    1) in the side view, you have the 60degree angle beginning at 1.62 from the right edge when it should be 1.45 as you have correctly drawn on the top view. This of course also affects the top of the 60degree angle (green)

    2) There should not be a line between the chamfers on the top view. (yellow)

    3) I believe the (3) chamfers should be .25x.25, not .25 across the face of the chamfer (cyan)

    4) At least one of the R.50 edges should be seen as a hidden line on the top view (magenta)

    105HieuLe4-12.jpg

  7. #7
    Junior Member
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    12

    Default

    Thanks for the help guys, I was able to figure everything out. And sorry for the really late reply, I was busy and didn't have the chance to work on it.

  8. #8
    Forum Newbie
    Using
    Electrical 2011
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    i am also a new user ,got the same question.my boss said i can do more detail.thank you for your post.then i knew where i am wrong.




    leder iphone 6 handytasche
    Last edited by Olina; 28th Nov 2014 at 12:12 pm.

Similar Threads

  1. PlotStyle - Switch Missing Style to Non-Missing Style
    By cadman6735 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 0
    Last Post: 19th Dec 2012, 06:21 pm
  2. what am I doing wrong??
    By thethirddimension in forum Feedback
    Replies: 9
    Last Post: 8th Nov 2011, 05:45 pm
  3. Wrong unit or wrong scale?
    By annie26789 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 10
    Last Post: 2nd Sep 2010, 07:07 pm
  4. Can someone see where I'm going wrong?
    By Fire_col in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 8
    Last Post: 26th Mar 2010, 02:36 pm
  5. what's wrong?
    By Came in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 8
    Last Post: 6th Mar 2009, 08:29 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts