+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4

    Smile autocad concrete drawing

    Registered forum members do not see this ad.

    can someone please do this for me and email it to me , please? terribly need it
    THANK YOU!
    Attached Images

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,506

    Default

    You asked the same question previously in another thread.

    CADTutor is not a site where you come and ask someone else to do your homework. We will gladly assist you though. For example, in your other thread I posted an image of how I would start with the plan view. Did you even bother to look?

    Maybe you should get AutoCAD back up and running first.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4

    Default

    I did look at it , thank you for that!
    but the problem is; my auto cad crashed because of another application and now I can only take a print out of an auto cad so THAT IS WHY.
    thank you!

  4. #4
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,506

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    What other application caused AutoCAD to crash? And what do you mean you "can only take a print out"?

    I added another image to your first thread re: section. You might want to take a look.

    BTW...in the future please do not create duplicate posts. It splits up replies and makes it difficult to follow the course of the conversation. If you think you posted to the wrong forum say so and a mod will eventually move your thread to the appropriate forum. Got it? Good. Go....look....do.

    I waited a while for a response but you seem to have vanished. Do you want to solve your problem with AutoCAD or not? Surely this isn't the only drawing you are going to be required to do. Do you plan on returning with each new assignment asking for someone here to do your homework for you? I do not understand your reluctance to fixing AutoCAD unless you abhor doing CAD drawings in the first place.
    Last edited by ReMark; 13th Feb 2015 at 04:51 pm.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. Can someone plz do this autocad concrete drawing for me plzzzz
    By pisces27 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 12
    Last Post: 14th Feb 2015, 10:39 pm
  2. painted concrete
    By rookie37 in forum AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 25th Nov 2009, 11:29 am
  3. concrete hatch
    By richjamesw in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 29th Jan 2008, 04:16 pm
  4. Concrete Canoe Help
    By Concrete Canoe Newbie in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 9
    Last Post: 28th Jan 2008, 12:17 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts