+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    102

    Default Autocad 2000 lsp to load x,y,z

    Registered forum members do not see this ad.

    As ridiculous as this may sound...does anybody have a lsp to load x,y,z cordinates from an asc2 file into Autocad 2000?

    Thank you

  2. #2
    Luminous Being
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    9,815

    Default

    Dont need a lisp can use excel to make a script file or even paste direct to command line. The asc2 file ? You need to post a sample, also CIV3D will read a points file but will convert to CIV3D points. Another www.lee-mac.com pretty sure he has a xyz in. There are heaps out there did you do a bit of a Google?
    A man who never made mistakes never made anything

  3. #3
    Senior Member
    Using
    Civil 3D 2012
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    102

    Default Thanks Bigal

    Hello Bigal, Thanks for getting back to me...here's the csv file. I tried your copy/paste method and it worked. Thats good for section breakdown but when it comes to a topo I was hoping to directly download somehow? I'm at this time relegated to using Autocad 2000 and trying to make it work in the mean time. Do you know if youi can generate a surface model with contours using this? Any ideas would be appreciated. Have been googling although I'd rather be swimming in Australia. Thanks! rlshound
    Attached Files

  4. #4
    Luminous Being
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    9,815

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    You have CIV3D just read it straight in via POINTS from the ribbon or menu, just use PENZD add to a Point group say Surface. Then just create a surface from point Group Surface.

    Import pts.jpgSurface1.jpg
    A man who never made mistakes never made anything

Similar Threads

  1. Autocad 2000 text is not visible in autocad 2014
    By eainsworth7 in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 11th Oct 2013, 01:07 am
  2. Is autocad 2000 the program to learn autocad drawing skills
    By New2CADmike in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 23rd Jun 2006, 09:34 am
  3. Network problem in AutoCad 2000 + Win 2000
    By xper_mental in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 8
    Last Post: 24th Jan 2006, 04:45 pm
  4. can't load autocad 2000 on windows xp home
    By karakara in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 2
    Last Post: 22nd Dec 2005, 02:49 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts