+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Using
    Mechanical 2017
    Join Date
    May 2014
    Posts
    10

    Default Messed aliases :/

    Registered forum members do not see this ad.

    AutoCAD 2014 Mechanical

    When i click on SNAP TO PERPENDICULAR



    I get ERASE


    This is messed also on different computer
    Is this, a known bug or what?

    It seems that whole "OBJECT SNAP" toolbar is messed:


  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,447

    Default

    The problem exists on two different computers? Are you working with a networked version of the program?

    Has someone been editing the CUI?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Forum Deity
    Using
    AutoCAD 2002
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    East Sussex, U.K.
    Posts
    4,051

    Default

    The Osnaps only work when there is a Command in process.

    You have to start a command first. Osnaps are not a command.

    Perhaps you could reveal the chain of events that you are using.

  4. #4
    Junior Member
    Using
    Mechanical 2017
    Join Date
    May 2014
    Posts
    10

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    @eldon, you are right I was doing it wrong...

Similar Threads

  1. Aliases
    By meecpc in forum AutoCAD General
    Replies: 40
    Last Post: 30th Sep 2011, 01:47 pm
  2. Creating aliases
    By Sparky in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 7
    Last Post: 28th Oct 2010, 02:35 pm
  3. command aliases
    By Ells in forum AutoCAD General
    Replies: 10
    Last Post: 13th Jul 2009, 01:37 pm
  4. Aliases
    By cadmench in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 30th Aug 2008, 07:10 am
  5. Command Aliases
    By coyism in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 1
    Last Post: 30th Jun 2006, 06:42 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts