+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Forum Newbie
    Computer Details
    aerine's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1
    Computer:
    Lenovo G40-70
    CPU:
    Intel i5-4210U 1.7 G
    RAM:
    4G
    Graphics:
    AMD Radeon
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Philippines
    Posts
    3

    Smile 'Safety First, Safety Always' Logo in AutoCad

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi! I'm a student that needs to make this logo in autocad.

    the problem is, I can't make the 'safety always' part. Please help me. Need to pass this, this week. Thanks.

  2. #2
    Forum Newbie
    Computer Details
    aerine's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1
    Computer:
    Lenovo G40-70
    CPU:
    Intel i5-4210U 1.7 G
    RAM:
    4G
    Graphics:
    AMD Radeon
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Philippines
    Posts
    3

    Question 'Safety First, Safety Always' Logo in AutoCAD

    Hi! I need to make this logo in autocad.

    the problem is, I can't make the 'safety always' part. Please help me. Need to pass this, this week. Thanks.

  3. #3
    Super Member halam's Avatar
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    619

    Default

    Just attach this image and you're done.

  4. #4
    Forum Newbie
    Computer Details
    aerine's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1
    Computer:
    Lenovo G40-70
    CPU:
    Intel i5-4210U 1.7 G
    RAM:
    4G
    Graphics:
    AMD Radeon
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Philippines
    Posts
    3

    Default

    Oh, what we need to do is copy this.

  5. #5
    Super Member halam's Avatar
    Using
    AutoCAD 2017
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    619

    Default

    Command : Image
    Attach
    Draw this and that..

  6. #6
    Super Member profcad's Avatar
    Computer Details
    profcad's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Dual - Six-Core Xeon
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    NVIDA GeForce GTX980TI
    Monitor:
    DUAL 24" WIDESCREEN
    Discipline
    Education
    profcad's Discipline Details
    Occupation
    Professor Of CAD
    Discipline
    Education
    Details
    AutoCAD Revit Inventor Soldiworks
    Using
    Revit 2018
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    856

    Default

    Use the ArcText tool. You will need to create the two arcs.
    Attached Images
    John Helton
    Professor of CAD
    Oklahoma City Community College
    Oklahoma City, OK

  7. #7
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,738

    Default

    Post what you have so far.

    What Exactly are you having trouble with? If you got the SAFETY FIRST, SAFETY ALWAYS should be similar.

    Are you using lines, arcs, splines, etc. or text/mtext?
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  8. #8
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,738

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I merged your two threads, please only post once for each question.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



Similar Threads

  1. Pressure safety valves in acad 3d plant
    By fane14 in forum Catch All
    Replies: 0
    Last Post: 20th Jul 2011, 09:34 am
  2. How To Draw The APC Logo in AutoCAD (HELP)
    By Bobzy20 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 8
    Last Post: 6th May 2011, 07:14 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts