+ Reply to Thread
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 61
  1. #21
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,976

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    You can also disable the VIEWPORT CONTROLS in the lower left corner, on your 3D Modeling Tab in Options.

    You may want to play around with your Crosshairs too.
    Attached Images
    Last edited by Dadgad; 20th Aug 2015 at 03:37 pm.
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

  2. #22
    Forum Deity David Bethel's Avatar
    Discipline
    Multi-disciplinary
    David Bethel's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Commercial Food Service
    Using
    AutoCAD pre 2000
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Newport News, Virginia
    Posts
    2,534

    Default

    Quote Originally Posted by Dadgad View Post
    You can also disable the VIEWPORT CONTROLS in the lower left corner, on your 3D Modeling Tab in Options.

    I don't see a setting for that 1. It would nice to get rid of it also. -David
    R12 (Dos) - A2K

  3. #23
    Forum Deity David Bethel's Avatar
    Discipline
    Multi-disciplinary
    David Bethel's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Commercial Food Service
    Using
    AutoCAD pre 2000
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Newport News, Virginia
    Posts
    2,534

    Default

    Quote Originally Posted by Dadgad View Post
    No doubt you have figured out how to kill the NAVCUBEDISPLAY, by setting the variable to <0>.
    I can't get this setting to stick to 0. Any ideas ?

    -David
    R12 (Dos) - A2K

  4. #24
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,976

    Default

    Go back and look at post #15 again, as I added a screenshot from the SYSVDLG which may help you .
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

  5. #25
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,976

    Default

    Quote Originally Posted by David Bethel View Post
    I don't see a setting for that 1. It would nice to get rid of it also. -David
    Are you looking on the 3D Modeling tab? Lower left, as shown in the earlier screenshot (post #21).
    When I first posted, I misstated, as I thought it was on the Display Tab, but was wrong.
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

  6. #26
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO 64-bit
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x64
    CPU:
    Pentium(R) i5 4570 @ 3.2GHz
    RAM:
    8 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    2x ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    11,819

    Default

    Quote Originally Posted by David Bethel View Post
    I can't get this setting to stick to 0. Any ideas ?

    -David
    It is saved in the Drawing, I use ACADDOC.lsp to set Drawing sysvars.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  7. #27
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,976

    Default

    Quote Originally Posted by David Bethel View Post
    I can't get this setting to stick to 0. Any ideas ?

    -David
    Save your settings with a new Profile name on the Profile Tab in Options.
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

  8. #28
    Forum Deity David Bethel's Avatar
    Discipline
    Multi-disciplinary
    David Bethel's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Commercial Food Service
    Using
    AutoCAD pre 2000
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Newport News, Virginia
    Posts
    2,534

    Default

    It's getting really close to my likes !
    Attached Images
    R12 (Dos) - A2K

  9. #29
    Luminous Being BlackBox's Avatar
    Computer Details
    BlackBox's Computer Details
    Operating System:
    Windows 8.1 Professional, Server 2012 R2 Datacenter
    Computer:
    Dell Precision T3600
    CPU:
    Hex-Core Intel Xeon 3.2Ghz
    RAM:
    32GB
    Graphics:
    3GB NVIDIA Quadro K4000
    Primary Storage:
    2 x 240GB Samsung EVO SSD (RAID 0)
    Secondary Storage:
    1TB Western Digital VelociRaptor 10K RPM
    Monitor:
    Dual 24" Dell Ultrasharp Widescreen Monitors
    Discipline
    Civil
    BlackBox's Discipline Details
    Occupation
    Senior Civil Designer
    Discipline
    Civil
    Details
    Public/Private Land Development, Transportation, and Utilities.
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5,282

    Default

    Quote Originally Posted by rkmcswain View Post
    Quote Originally Posted by RobDraw View Post
    Lot's of people prefer old tools and technology for some good reasons.
    Some because they just don't like change.
    Others because they have difficulty learning.
    Some of these people that resist changing resort to petty insults for who knows what reason.
    Well said.
    Agreed -

    RobDraw's perfectly stated the behavior I observe since switching from a super massive employer, to a small 10 person shop.

    Not that large firms do not also suffer same on some level, but generally speaking, they inherently have a different perspective on the adoption of newer technologies than a small outfit (among other characteristics)... There's was certainly a lot less b!#%&ing when upgrades became available. Haha
    Last edited by BlackBox; 20th Aug 2015 at 03:04 pm. Reason: I can haz a grammar
    "Potential has a shelf life." - Margaret Atwood
    AutoCAD, and Civil 3D Certified Professional | Autodesk Authorized Developer
    Sincpac C3D ~ Exchange Apps ~ Autoloader ~ AutoCAD Security

  10. #30
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,976

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    If you want your commandline background to be white as shown earlier, you can set that up on your Display Tab in OPTIONS, as shown in the screenshot. You can define all of the colors for the numerous different elements. Not sure, what Restore classic colors will do, might just be what you favor.
    Attached Images
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

Similar Threads

  1. Is there a way to attach PDFs permanently?
    By samerickson89 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 10
    Last Post: 6th Feb 2015, 05:40 am
  2. change 3D mode to 2D permanently
    By khoshravan in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 9
    Last Post: 6th Jul 2010, 03:12 am
  3. Turning off the grid permanently
    By gofindsam in forum AutoCAD General
    Replies: 12
    Last Post: 9th Jun 2010, 07:34 am
  4. how to keep suffix simbol permanently
    By tem in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 2
    Last Post: 23rd Sep 2008, 10:34 am
  5. Matt Stein (aka Ribbon Man) on the AutoCAD 2009 Ribbon
    By Between the Lines in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 7th Jun 2008, 03:20 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts