+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    2

    Default Line not showing in 3d rendering

    Registered forum members do not see this ad.

    In my project (and part of my concept), i have a vertical wall full of lines. However, when i render my project or take a 2d section plane, my lines don't show up in the final product. I can't remove the wall, it's too crucial to my project but also useless is it doesn't show up in my sections or perspectives. Any help please?

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,506

    Default

    What do the lines represent? What material is used on the wall?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Super Moderator Cad64's Avatar
    Computer Details
    Cad64's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Profesional x64
    Computer:
    XI Computers
    Motherboard:
    Asus P8Z77-V Pro
    CPU:
    Intel Core I7 3770K 4.1 Ghz Quad Core 3rd Gen
    RAM:
    24GB DDR3 @ 1333MHz
    Graphics:
    Nvidia GeForce GTX 570 1280MB GDDR5
    Primary Storage:
    SATAII 500GB 7200 RPM
    Secondary Storage:
    Western Digital My Book Studio Edition II - 2TB capacity
    Monitor:
    HPf2105 21" LCD Widescreen & Cintiq 21ux
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Cad64's Discipline Details
    Occupation
    Freelance Digital Artist
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    3D model building, texturing and rendering. Photoshop Color Graphics.
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    10,176

    Default

    Lines don't show up in renders. You need solids or surfaces.

    Can you post some screenshots to help us better understand what you're trying to achieve?
    CGSociety Portfolio: http://rdeweese.cgsociety.org/
    Facebook:
    https://www.facebook.com/rdeweese67/


    "Work Smart, Not Hard"

  4. #4
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    2

    Default

    The lines represent silk threads, as my concept is about an interior space that speaks the history of the silk industry of my country. As material, I've used thick rope as representation.

  5. #5
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,506

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Extrude a circle along each line of thread to create a solid.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 15th Feb 2015, 03:13 am
  2. Line Dimensions not showing up
    By cazza222 in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 1
    Last Post: 26th Oct 2012, 08:29 am
  3. Showing the Gradient Of a Line
    By tomtomtom in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 5
    Last Post: 28th Jun 2011, 06:55 pm
  4. line detailed not showing
    By grandmaster87 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 26th Jul 2009, 08:07 am
  5. Centre Line not showing
    By matt4 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 6th Apr 2009, 08:54 am

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts