+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member BenGoble's Avatar
    Computer Details
    BenGoble's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 64-bit
    CPU:
    AMD Phenom II X4 920 Processor 2.80GHz
    RAM:
    4.0GB RAM
    Graphics:
    ATI Radeon HD 3870 (512MB G-DDR4)
    Primary Storage:
    Samsung HD103SI ATA Device
    Monitor:
    SyncMaster 940BW
    Using
    3ds Max 2011
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    London
    Posts
    114

    Default AutoCAD to Sketchup Pro 5

    Registered forum members do not see this ad.

    Any way to change line weight in this program, just seems a bit heavy?

  2. #2
    Super Member JBullseye74's Avatar
    Discipline
    Construction
    JBullseye74's Discipline Details
    Occupation
    Facade Designer
    Discipline
    Construction
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    UK North West
    Posts
    773

    Default

    go into View - Rendering then take off - Profile Edges.

    Best way to learn Sketchup is just to play on it for a bit.... see what all the different commands do.
    AutoCAD 2010

    '"Accept that some days you're the pigeon, and some days you're the statue."

  3. #3
    Super Moderator f700es's Avatar
    Computer Details
    f700es's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro (W)/Windows 7 Home Premium (H)
    Computer:
    Dell Optiplex 9020 (W)/ Dell Inspiron 570 (H)
    Motherboard:
    Intel (W)/AMD (H)
    CPU:
    Intel Core i7-4770 quad (W)/AMD Athlon 2 X4 (H)
    RAM:
    16 GB DDR3 (W)/ 6GB DDR3 (H)
    Graphics:
    nVidia Geforce GTX 645 (W)/nVidia GF GT430 (H)
    Primary Storage:
    256 gb SSD 0/ 1TB 1 (W)/1 TB (H)
    Secondary Storage:
    Seagate FreeAgent Go 320gb
    Monitor:
    Samsung P2770HD 28" LCD and Samsung B2430 (W)/Dell 22" LCD (H)
    Discipline
    Facilities Mgmt
    f700es's Discipline Details
    Occupation
    Space Database Admin
    Discipline
    Facilities Mgmt
    Details
    Archibus Management, Space planning, Design
    Using
    AutoCAD 2015
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Winston-Salem, NC - USA
    Posts
    5,080

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by JIMMY View Post
    go into View - Rendering then take off - Profile Edges.

    Best way to learn Sketchup is just to play on it for a bit.... see what all the different commands do.
    ..that and watch ALL the videos on the SU website. They are really great at showing you the basics. Good luck.
    Please do not PM me with CAD questions. Post your question on the forum. Our users are the best out there and you'll get the best possible answer to your question.

    - http://f700es.deviantart.com/gallery/ -


Similar Threads

  1. SketchUp Information
    By CADTutor in forum SketchUp
    Replies: 6
    Last Post: 7th Mar 2012, 09:02 am
  2. AutoCAD to SketchUp
    By vibi in forum SketchUp
    Replies: 18
    Last Post: 9th Jul 2011, 01:59 pm
  3. SketchUp to AutoCAD 2006
    By Ters in forum SketchUp
    Replies: 7
    Last Post: 13th Mar 2008, 09:09 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts