+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2015
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    2

    Default Tracing in AutoCAD Map 2015

    Registered forum members do not see this ad.

    Dear Friends I have some set layers as source layers at few of the locations i want to trace source since there is no references to edit at those location .please help me in this issue.

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,447

    Default

    Are you saying that all you have is a paper copy of a drawing as you do not have an actual CAD .dwg file?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Forum Newbie
    Using
    Map 3D 2015
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    2

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I dont have any paper maps few segments or strech only i need to trace older or existing polygon.very simple tracing polygon by polyline

Similar Threads

  1. Tracing Image in AutoCAD
    By StArchitect in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 5
    Last Post: 25th Apr 2016, 03:58 pm
  2. Can AutoCAD 2015 be used with Visual Studio 2015?
    By muck in forum .NET, ObjectARX & VBA
    Replies: 14
    Last Post: 22nd Feb 2015, 07:56 pm
  3. Importing an Autocad 2015 3D dwg file into Inventor 2015
    By dalzielcad in forum Autodesk Inventor
    Replies: 2
    Last Post: 30th Jan 2015, 07:42 pm
  4. autocad tracing..anyone?
    By rock1 in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 19
    Last Post: 2nd Sep 2011, 08:43 pm
  5. Tracing an electrical network in AutoCAD Map 3D
    By theone in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 6
    Last Post: 1st Sep 2008, 05:26 am

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts