+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Discipline
    Civil
    bijoymano's Discipline Details
    Occupation
    Lead CAD Designer
    Discipline
    Civil
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    20

    Default Field based Attribute blocks value showing wrong if we attach as xref

    Registered forum members do not see this ad.

    Field based Attribute blocks value showing wrong when we attach as xref.


    it is an coordinate block in main file it is showing properly eg 20536.123,54625.123 but when I trying to attach that file to my cut sheets coordinate value showing 000,000. please let me know how to solve this issue
    Attached Images

Similar Threads

  1. What's wrong with this attach code
    By mit in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 6th Nov 2016, 05:29 pm
  2. XREF completely wrong coordinates and wrong scales
    By cat3appr in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 7
    Last Post: 3rd Aug 2016, 01:43 pm
  3. Batch hyperlinking based on attribute names in blocks
    By ahazen in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 3
    Last Post: 17th Jun 2015, 06:14 pm
  4. Block's name to FIELD (based on existing lisp)
    By tomjas in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 24
    Last Post: 27th Jan 2015, 05:54 am
  5. Dynamic blocks not showing enhanced attribute editor
    By P Zero in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 25th Oct 2007, 03:11 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts