+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Full Member sivapathasunderam's Avatar
    Computer Details
    sivapathasunderam's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    RAM:
    4 GB
    Graphics:
    NVIDIA GeForce GT 240
    Primary Storage:
    195 GB
    Secondary Storage:
    736 GB
    Monitor:
    Samsung LED Monitor
    Discipline
    Transport
    sivapathasunderam's Discipline Details
    Occupation
    Draughtsman
    Discipline
    Transport
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Muscat
    Posts
    96

    Default Polyline geometry points coordinates with table

    Registered forum members do not see this ad.

    Dear colleagues,

    Lisp to create a table of coordinates with numbering for Polyline geometric details
    as shown
    cad tutor.jpg

    thanks
    Siva

  2. #2
    Quantum Mechanic Lee Mac's Avatar
    Computer Details
    Lee Mac's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (32-bit)
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Lee Mac's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Custom Programming / Software Customisation
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, England
    Posts
    19,406
    Lee Mac ProgrammingTwitterExchange App StoreDropbox (500MB free)

    With Mathematics there is the possibility of perfect rigour, so why settle for less?

  3. #3
    Quantum Mechanic
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    10,011

    Default

    Lee your Pline info is great, Sivapathasunderarm search for a lisp "make table from CSV file".
    A man who never made mistakes never made anything

  4. #4
    Full Member sivapathasunderam's Avatar
    Computer Details
    sivapathasunderam's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7
    RAM:
    4 GB
    Graphics:
    NVIDIA GeForce GT 240
    Primary Storage:
    195 GB
    Secondary Storage:
    736 GB
    Monitor:
    Samsung LED Monitor
    Discipline
    Transport
    sivapathasunderam's Discipline Details
    Occupation
    Draughtsman
    Discipline
    Transport
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Muscat
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by Lee Mac View Post
    Thanks a lot, Lee Mac

    Siva

  5. #5
    Quantum Mechanic Lee Mac's Avatar
    Computer Details
    Lee Mac's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate (32-bit)
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Lee Mac's Discipline Details
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Custom Programming / Software Customisation
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, England
    Posts
    19,406

    Default

    Quote Originally Posted by sivapathasunderam View Post
    Thanks a lot, Lee Mac
    You're welcome!
    Lee Mac ProgrammingTwitterExchange App StoreDropbox (500MB free)

    With Mathematics there is the possibility of perfect rigour, so why settle for less?

  6. #6
    Junior Member leo321's Avatar
    Computer Details
    leo321's Computer Details
    Operating System:
    w7 64bt
    Computer:
    TOSHIBA / DELL
    CPU:
    i5 3°generation
    RAM:
    4 gb other 6gb
    Graphics:
    1gb other 2gb
    Primary Storage:
    500gb
    Secondary Storage:
    2 tera
    Monitor:
    21' and 17'
    Discipline
    Structural
    leo321's Discipline Details
    Occupation
    design Project
    Discipline
    Structural
    Details
    Pipelines, Industrials Units, Wind Farms, Minig, transmission line, thermoelectric, etc..
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    São Paulo / Brazil
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by Lee Mac View Post
    You're welcome!
    Sorry for my ignorance, when i select the polyline it return;

    Select polyline [Output]:
    Specify point for table: no function definition: LM:ACDOC
    Command:

    Nothing happens

    Tell if need edit place above;
    (defun *error* ( msg )
    (LM:endundo (LM:acdoc))
    (if (= 'str (type out)) (setenv "LMac\\PolyInfo" out))

    I saw the picture of sample (http://lee-mac.com/polyinfo.html) i miss the column, Azimute (00°00'00" if possible) .

  7. #7
    Junior Member leo321's Avatar
    Computer Details
    leo321's Computer Details
    Operating System:
    w7 64bt
    Computer:
    TOSHIBA / DELL
    CPU:
    i5 3°generation
    RAM:
    4 gb other 6gb
    Graphics:
    1gb other 2gb
    Primary Storage:
    500gb
    Secondary Storage:
    2 tera
    Monitor:
    21' and 17'
    Discipline
    Structural
    leo321's Discipline Details
    Occupation
    design Project
    Discipline
    Structural
    Details
    Pipelines, Industrials Units, Wind Farms, Minig, transmission line, thermoelectric, etc..
    Using
    AutoCAD 2012
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    São Paulo / Brazil
    Posts
    21

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Got ANOTHER situation

    [IMG] picture hosting[/IMG]

    https://ufile.io/uqb7x

    Miss the last point (4)
    start AZ, AZT

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 14th Mar 2016, 06:18 pm
  2. How to import coordinates of the points of a geometry??
    By ali1234 in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 10
    Last Post: 2nd Dec 2015, 06:48 pm
  3. Coordinates with Table
    By gamulj in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 4
    Last Post: 1st Oct 2015, 06:21 pm
  4. Replies: 0
    Last Post: 4th Mar 2011, 01:31 pm
  5. Points coordinates and hyperlink from table
    By notister in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 23rd Feb 2011, 03:07 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts