+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD LT 2012
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1

    Default Anyone Running Autocad LT 2015 on Windows 10?

    Registered forum members do not see this ad.

    Anyone Running Autocad LT 2015 on Windows 10 pro?

    I know previous versions prior to 2016 are not supported, but I found something that stated that 2015 will run if:

    The English language versions of AutoCAD 2015 and AutoCAD-based verticals should be installable if you have received the Windows 10 update, KB3081448 or later.

    I'm looking to buy a new machine and unfortunately all the new machines come with windows 10. Any help would be greatly appreciated!

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Computer Details
    rkmcswain's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro x64
    Computer:
    HP ZBook 17
    CPU:
    i7-4810MQ @ 2.80 GHZ
    RAM:
    16GB
    Graphics:
    Nvidia Quadro K4100M
    Primary Storage:
    256GB SSD
    Secondary Storage:
    1TB SATA
    Monitor:
    (2) HP 23"
    Discipline
    Civil
    rkmcswain's Discipline Details
    Discipline
    Civil
    Details
    CAD Manager
    Using
    Civil 3D 2017
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Houston
    Posts
    4,449

    Default

    We've got Civil 3D 2014 running on Win10, so it will work. It's getting it installed that is usually the problem.
    For us, it took installing .NET3.5 before the installer would proceed.
    R.K. McSwain
    CAD Panacea | twitter

  3. #3
    Luminous Being
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    9,821

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I am running a CIV3d 2013 on Win 10 but it was installed prior to win10.
    A man who never made mistakes never made anything

Similar Threads

  1. Running Autocad 2000 on Windows 10
    By Stanier in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 16th Aug 2015, 06:09 am
  2. Running Autocad 2000 on 64 bit Windows 7
    By Stanier in forum Hardware & Operating Systems
    Replies: 22
    Last Post: 4th Jun 2014, 07:56 pm
  3. Autocad not running in Restricted user login in windows 7
    By techshan in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 4th Apr 2014, 07:54 pm
  4. Who's running Windows 8 with Revit or AutoCAD?
    By tzframpton in forum Hardware & Operating Systems
    Replies: 15
    Last Post: 3rd Sep 2013, 06:13 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts