+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Using
    Inventor 2009
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Israel
    Posts
    218

    Default Right click+shift doesn't show osnap menu

    Registered forum members do not see this ad.

    It did before. i started a line, right clicked+shift showed a menu: endpoint, midpoint etc'. now it doesn't

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,360

    Default

    Did you recently edit the CUI?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Senior Member
    Using
    Inventor 2009
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Israel
    Posts
    218

    Default

    I edited but long ago. i edited .pgp file

  4. #4
    Forum Deity rkent's Avatar
    Computer Details
    rkent's Computer Details
    Operating System:
    WIN7 PRO 64bit
    Computer:
    Dell OptiPlex 7020
    CPU:
    i7 4790 3.6GHz
    RAM:
    16GB, 1600MHz, DDR3 non-ECC 2x8GB
    Graphics:
    AMD Radeon 2GB
    Primary Storage:
    Samsung 480Gb SSD
    Monitor:
    Dell 24" FS (2x)
    Discipline
    Mechanical
    rkent's Discipline Details
    Occupation
    Facilities Design - Semi-conductor manufacturing
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Designer: Process Piping, P&ID's, Machine Part Design, Planning / General Arrangement. Facilities Management. Drafting: Electrical, Controls, Architectural.
    Using
    Mechanical 2017
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lat:35, Long:-106, Elev: 5164'
    Posts
    4,574

    Default

    The order is Shift + right click.
    Sometimes there's a man... I won't say a hero, 'cause, what's a hero? But sometimes, there's a man. And I'm talkin' about the Dude here. Sometimes, there's a man, well, he's the man for his time and place. He fits right in there. And that's the Dude, in Los Angeles. - The Stranger, The Big Lebowski

  5. #5
    Luminous Being Dadgad's Avatar
    Using
    AutoCAD 2013
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    At the confluence of worthlessness & invaluability
    Posts
    5,964

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Are you using Inventor or Autocad? It sounds like you are suing Autocad, should your CADTutor profile be changed to reflect this?

    You should take a look at the time sensitive right click on your user preferences tab in OPTIONS.
    I love it.
    Attached Images
    Volume and repetition do not validate opinions forged in the absence of thought.

Similar Threads

  1. Shift-Right Click Osnap Menu
    By hcostanzo in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 16th Jan 2013, 10:23 pm
  2. Shift Right Click
    By tysonfaro in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 13th Jul 2011, 06:53 pm
  3. ctrl+right click transparent osnap menu not working
    By jammie in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 26th Mar 2010, 10:17 am
  4. SHIFT + Osnap Overrides
    By ed_MRA in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 0
    Last Post: 9th Jan 2008, 09:12 pm
  5. Shift-Rt Click Osnap Setting
    By WannaBeCader in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2005, 05:17 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts