Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cell'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi All, Not sure if this is the correct forum to post this in. But I'm having trouble with formatting a table a certain way. I am creating a table with a user input. User will input a footage as in 500 and it formats to 500'. Or a diameter in a separate column which will format 2 into 2". I did this by adding a suffix using additional formatting after choosing the data type "whole number." My problem en lies than even after i make the cells "format locked" it wipes away this formatting after i hit delete. Say I wanted to change a footage from 500 to 400. I hit delete then enter 400 and the formatting I did for the cell vanishes and it populates as 400 instead of 400'. Is there anyway to keep that formatting after I delete? Maybe a system variable? Thanks. I can upload an example file if more info is needed... thanks, rushmore edit: also i am using AutoCAD Map 3D 2014
  2. I have a table in AutoCAD Architecture 2013. If I click in a cell, acad highlights the cell with extremely thick borders, as shown in the image below. I guess this was because of the table line weight settings, so I tried to change the table style, cell style, set different grid line weight for all grid lines, etc. Nothing works. Here is the dwg file. CellHighlight.dwg Thanks for any suggestions!
×
×
  • Create New...