Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plotting dwg to pdf.pc3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hello Forum Friends, So I have a problem, new to me but hopefully someone has run into this and generated a solution. Our company plotted some PDFs using Publish, DWG to PDF and all the text came out fine but when our customer views the text in Bluebeam some of it is replaced by little white squares. It also prints out on their end with the little squares. Has anyone run into this and what is the fix?
  2. I'm having problems plotting to PDF's and maintaining the line weights etc.. that I get when I print to my plotter. It seems like Adobe Acrobat Pro 9 converts based on the color of my pens.... the lighter color value i.e. yellow, the lighter the grey tone. white is darkest. It ignores my lineweight settings, so I have no control on the quality of the output. Is it possible to get it to use the .ctb files that my plotter uses when creating it's PDF? I'm using AutoCAD LT 2010.
  3. After 2 days of trying to crack this I can use some help please! I've just upgraded to 2011 (which may or may not be the culprit) I use a CTB to Plot my 2D Plan-sets and I'm having problems getting several arcs in the drawing to plotas hidden lines. Lines and P-Lines on the same layer print just fine, it's only the arcs that I can't get to stop plotting as solid lines. I'll detail my settings and include screen shots below, any help at all will be greatly appreciated, Thanks for looking! Settings Visual Style- 2D Wireframe Shade Pplot- "as displayed" PSLT Scale- 1 Celt Scale- 1 MSLT Scale-1 LT Scale .5, .25, .1 even 1.0 none make a difference Tile Mode- 0 Screen in Model Space Screen in Viewport- I'm referring to the RED Hidden Lines PDF Preview of File- Hidden Lines are Great! Final PDF- The Lines stayed as hidden perfectly, but the arcs reverted to solid The exact same thing happens with a another set of of arcs elsewhere in the drawing.
×