Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'action recorder'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi everyone, I'm new to using macros/lisps in AutoCAD, though I do have a small programming background in some other programs. To give you some background on what I'm trying to do: I have a big .dwg file that shows all of the roads in a particular city in the USA, and I have created views of all of the intersections that have crosswalks. All of these intersections have their own intersection IDs, which have a format such as BRI1, BRI2A, BRI3B, BRI4, BRI5, etc. I have already created all of the views from these intersections (of which there are over 100), and now, in the same .dwg, I am
  2. Once I start recording a new macro I have no issues at all. Everything works fine and it records all my commands correctly. The issue is inserting a block within the macro. When the macro is played, as soon as the playback comes to the “Insert” command, my model space zooms and pans immediately back to the original coordinates of creating the macro. I am inserting just a regular 2D block, not a Dynamic block. I have right-clicked on every part of the Action Tree within the macro and specified to wait for user input so that I may place the blocks where I choose, not the coordinates recorded whe
×
×
  • Create New...