Jump to content
CADTutor

Timeout Error at CADTutor?

Recommended Posts

OK, we've restarted some of the services on the server to see if that helps things. Let me know if there's an improvement (or not). Thanks

 

David,

 

Since you last posted, I have made 17 attempts to get to the site. I am getting Internet Explorer cannot display webpage.

 

Its as if you were offline.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It let me log on ok, but when I tried to post a reply it hung up just now. We'll see if it lets me post this one. I'll let you know what happens.

 

--edit--

 

This post worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, looks like the site is under some sort of attack that causes server spikes, during which the forum becomes unusable. The host tech guys are working on it now. I'll keep you informed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry guys, still working through this. The site is getting spikes of activity that are causing the server to refuse additional requests and hence the time-outs. Seems like we just need to weather the storm for now and hope it calms down soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if it's that idiot that I banned twice yesterday for trying to post cheap online medication nonsense? :roll: Maybe that made him angry. :lol:

 

Some people should not be allowed to use a computer. :glare:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I wonder if it's that idiot that I banned twice yesterday for trying to post cheap online medication nonsense? :roll: Maybe that made him angry. :lol:

 

Some people should not be allowed to use a computer. :glare:

 

The problem is obvious today, But this is something thats been going on low keyed for a while now. I found a few sites that are listing various site addresses that are vunerable to hacker attacks and this site was listed in both. Its sort of an invitation to all hackers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had problems a couple of times early yesterday morning, but it was ok in the afternoon. Today it timed out today a couple of times around 7:00 am our time here in Germany, but seems ok at the moment. It is only a problem when I start the internet browser, once I have successfully made the connection it is not a problem any more.

 

Then Sod's Law steps in, it took ages to send this post and then edit it. Now I need that coffee

Edited by Tyke
Update

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, looks like the situation is now stabilised. We made some changes to the server which seem to have resolved the issue. However, I'd be grateful for any further reports.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5:55 a.m. on the east coast of the U.S. and all seems well. Had no problem logging on and posting. Thanks David.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The problem is obvious today, But this is something thats been going on low keyed for a while now. I found a few sites that are listing various site addresses that are vunerable to hacker attacks and this site was listed in both. Its sort of an invitation to all hackers.

Let's battle!!

 

All working fine again, I am glad to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been a couple of times today that I've seen the "can't display page" error but nothing like yesterday. Maybe they are giving up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×