Jump to content
stopandgo

Middle Button on Mouse Won't Pan

Recommended Posts

RobDraw

As mentioned before, removing the Setpoint software might fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Volleyer1

Thanks for the reply. Actually I've tried that, in fact I've tried uninstalling Setpoint, then deleted the standard microsoft driver from within Device Manager, rebooted but problem still remains.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Was there a recent Windows update? You might try a restore point to before this started.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Volleyer1

No the last Windows update was 3 weeks ago. This seemed to start to happen even when I was in AUTOCAD 2017 (although I am not 100% sure). One minute working fine and the next nothing happens when I hold down the middle mouse wheel. I've checked in the CUI and button 3 seemed to show "SNAP MENU" so I changed this to "PAN" but still no difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Did you try another mouse?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Volleyer1

Good suggestion - yes a wired USB mouse has worked. So must be either the driver or the other mouse just died?. At least that's narrowed things down. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×