Jump to content
mezuluyu

logo. not sent with e-transmit

Recommended Posts

mezuluyu

i copy past the jpg in the model space and then modified it to fit in my frame.

 

i sent an e-transmit of my drawing but the logo didn't stick to it.

 

i was told to attach... should i modify the logo in Photoshop and then attach it as an xref ant then use e-transmit?

 

i have 2013 and the client has 2007 . (just in case it mattered)

Edited by mezuluyu
tried menny ways.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CyberAngel

If you paste an image into your drawing, it becomes part of the drawing. eTransmit doesn't include it as a file because it's not a separate file. Check your output.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mezuluyu

what do you mean by output?

 

I was suggested to insert it as an x ref.

So if i insert my logo in my frame that is one drawing. i would have then to insert my frame as an xref in my principal drawing ? Or insert my frame like a did, as a block, with attribute text and then after insert my logo as an xref.

but in both ways i would have to modify my logo first instead of modifying it in the drawing?.... I'm really confuse of how i should do this.:?

For the e-transmit to work everything has to be in the same file as the principal drawing. the frame and the logo.

Edited by mezuluyu
total confusion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×