Jump to content

Recommended Posts

I have a rather unusual problem. I'm using AutoCADLT2013. I have a dynamic block, with chained parameters. The block works perfectly, however, I'm expanding the contents, and trying to add more polylines to existing actions.

 

I have the following Actions showing: Stretch, Lookup, and Visibility. All of these actions are on unchained Parameters. The 2 Actions I'm missing are Arrays, both on chained Parameters with no Grips.

 

I've used BACTIONBAR on both Parameters (Show, then Hide, then Show again, I don't want to use Reset!), yet the Action Bars still won't show!

 

I've been messing for nigh on 2 hours and I can't figure it out. To make things worse, I can't use the Parameter Manager, due to it disappearing when in Block Editor.

 

I really don't want to have to start again, as it was a right pain in the rectum to get to work right.

 

Any ideas?

Edited by Daf
Link to post
Share on other sites

Ok, never mind. I bit the bullet and used Reset in BACTIONBAR. The end of the world didn't happen, and everything is hunky dory.

 

Cheers anywho.

Link to post
Share on other sites

Wow, I had the same problem today too, and so I did what you did.. Hit reset, the thing is, all my action bars came back up again!! They didn't die!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...