Jump to content
CADTutor

Search broken [SOLVED]

Recommended Posts

CADTutor

Search and any function using search (New Posts) is currently broken. This seems to be a compatibility problem with this version of vBulletin and the version of PHP installed on the new server. I'm working on a solution.

 

Apologies for the inconvenience.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terminator2

Yeah, it took me a while to figure out what was going on. Guess the only way to find new posts, for the time being, is to look in each forum individually. Slow but it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CADTutor

Unfortunately, there's no quick fix for this problem but I hope to have a solution in place in a couple of days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CADTutor
Unfortunately, there's no quick fix for this problem but I hope to have a solution in place in a couple of days.

 

:D Delighted to say I was wrong about that. I have now applied a quick fix and search is now working as usual.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dbroada

thanks David, looks good now.

 

Well done, now take an Easter break.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PotGuy

What did you do to fix it?

 

Or is it just code code code?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×