Jump to content
SAFeSTeR

Drawing 'lags' after using block editor

Recommended Posts

SAFeSTeR

Had this problem for a while now, however, I have managed to solve it so thought I would share it. Not sure if it is a common issue and I currently use AutoCAD 2012.

 

As the thread title suggests, sometimes after exiting the block editor, my drawing begins to 'lag'. It becomes very choppy when panning or using the mousewheel zoom and commands take a little longer than usual to respond. For me, all I have to do is a zoom extents and it's fixed, no idea how or why.

 

Hope this may help others in the future 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeffrey_B

I as well have this issue and the only solution I have found is the one you mentioned above. It might be useful to also set up a macro/lisp to zoom extents and then zoom previous so you are right back to where you are working.

 

I've not seen in any of the other posts but holding down the CTRL key, after exiting the block editor, will lock the mouse cursor position until the button is released. Same solution will fix this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...