Jump to content
gvgbabu

entities not visible in the drawing

Recommended Posts

gvgbabu

hi all

 

i have inserted a table in a drawing. after i re open the drawing the table is not visible. when i explode the table it is saying that 1 external reference. please guide me how to see the table in the drawing and how to explode this type of entities. i am here attaching my drawing.

 

please help me

thanks in advance

gvg

Drawing1.dwg

Share this post


Link to post
Share on other sites
gvgbabu

when i right click on the table and select update table then it's visible, explodable and modificable. i didnt get any information on update table. let me know what is that property.

 

gvg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

Did you insert the table as an OLE object?

 

What layer is the table on? Is the layer off or frozen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
gvgbabu

Hi remark

 

I inserted the table using vb.net

the table layer is colsch. layer is not off or frozen?

please explain about update table as i perviously mentioned.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

I'm not familiar with vb.net sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gvgbabu

when selecting and listing select/all/enter/list/p.it shows ACAD_TABLE.

i would like to know regarding update table only in autocad 2007.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReMark

The only update table option I am aware of would have applied to AutoCAD 2008 onward as that is when the DataLink feature was added. And I think you have made it clear enough we are talking about AutoCAD 2007. Thanks for the reminder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BlackBox

Firstly, to respect other's time... Here's a duplicate thread.

 

Second, this thread should be moved to the .NET forum, given that we now know the OP is experiencing difficulty with a result of inserting of the Table using code.

 

Lastly, to the OP, kindly post your code if you want help with it... To venture a guess in the dark starting with the simplest thing to overlook, is that when you instantiate Dim table as Table = new Table(), you may have neglected to call table.SetDatabaseDefaults() Method prior to modifying Object, and ultimately .AppendEntity(table) & .AddNewlyCreatedDBObject(table, True), followed by .Comit()

 

HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...