Jump to content
Moghul-Kahn

Not getting flowrates for AHU supply and return main ducts

Recommended Posts

Moghul-Kahn

Hello everyone . I am a newbie here new to this forum. Please help me with this small issue . I have attached my revit project file. Im completely new to revit , just installed yesterday. I cannot get the flowrate in the main ducts TO and FROM the AHU. But I am getting flowrates in all other branches .

 

Link for the project file :

https://www.dropbox.com/s/utavebf1pebnnaz/Mukkatra%20modified.rvt?dl=0

 

A help will be greatly appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moghul-Kahn

Please open the above file as project file to edit and see the things inside. I tried adding and removing the ahu to return and supply systems. any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moghul-Kahn

Blue is supply , pink is return. Please tell me the flow configurations for AHU , VAV , and Diffuser connectors

REVIT DOUBT.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moghul-Kahn
Blue is supply , pink is return. Please tell me the flow configurations for AHU , VAV , and Diffuser connectors

 

SOLVED IT GUYZ. showed disconnects in the analyze tab helped me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...