Jump to content
purplepanda

LMAN updates ALL viewports, not just active one

Recommended Posts

purplepanda

Hi all,

I have been searching through threads and have yet to find a solution to my problem!

 

I have a drawing set up with my standard Layer States that I used for all projects.

 

In paper space, I have created 2 viewports which need to have different layer states.

 

I activate the first viewport and restore the layer state I want - things look good.

 

I create a second viewport and restore the layer state I want - BUT it updates both the active viewport AND the unactive viewport. Also, it doesn't completely update the unactive viewport - it just turns some layers on but doesn't actually reflect a particular layer state.

 

I can't figure out why this drawing is reacting differently than all my others! Is there some system variable or setting that needs to be changed?

SANTANA CONST 4.1 - INTERIORS 2017 1106.dwg

Share this post


Link to post
Share on other sites
purplepanda

I am double checking to make sure I am current on all updates, but I think this is a drawing specific issue since I have another drawing that is NOT having this issue with LMAN and viewports.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Your drawing worked fine here on AutoCAD 2011.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×