Jump to content
dlanorh

Internal Server Error

Recommended Posts

CADTutor

Well, the bottom line on this is that our lovely forum software has reached end of life. I've been supporting it as legacy software for a while now with various patches but the way it works is not effectively supported on modern servers and it's requiring a disproportionate level of resource just to keep it running. It looks as though we are going to have to move to a new platform. It's such an enormous task that I've been putting it off for a long time but now it looks like there's no choice. I'll start planning for this and keep everyone informed.

 

In the meantime, keep reporting any errors as I can always temporarily increase RAM to keep things running smoothly until the new platform is in place.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlanorh
Well, the bottom line on this is that our lovely forum software has reached end of life.

 

:ouch: :cry: RIP :beer:

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

So far all is good this morning here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
eldon

More Internal Server Errors, interdispersed with a Fatal Error, out of memory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CADTutor

Thanks for the feedback on this. I can see from the server stats that although errors are now less frequent than before, they are still occurring. Once again, apologies for the inconvenience.

Share this post


Link to post
Share on other sites
steven-g

Any idea what the cause is? just happened again here.

EDIT, just read back a few posts, sounds like a big job.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Still going good here, not once. I could hardly use the site a few days ago, I was getting it on nearly every click.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

I just spent the last several minutes trying to open another thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CADTutor

Apologies for the ongoing server problems. I am trying to get to the bottom of this. We've just made some configuration changes and am waiting to see if that has the desired effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Also, while this is ongoing, it is sometimes difficult to get moderated posts approved in a timely manner, so please be patient.

 

So far so good for me this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzframpton

Happened to me this morning. Using Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CADTutor

In an attempt to isolate the problem, I'm going to temporarily close the forum later today. The forum is likely to be unavailable for a couple of hours while we see how the server responds.

Share this post


Link to post
Share on other sites
David Bethel

Good Luck ! I've had maybe 5 of the errors in last week or so

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Not sure if related, I got a "Description: Connection reset by peer" and a "Description: Server Hangup " a few times just now. Seems only here at CADTutor, but could be on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×