Jump to content
mzlink

can't use FILLETEDGE on rim object

Recommended Posts

mzlink

image.thumb.png.9d1d64d6761de979faf4056017d2d0de.png

 

Any way to fix this ? 

I want to round the edges on the rim, but some edges are skipped for unknown reasons even when they are exclusively selected.

 

Also I'd like to know if there's any way to avoid these odd issues. The rim object was created in Autocad 2017 and then imported to Autocad 2018

vehicle.dwg

Share this post


Link to post
Share on other sites
mzlink

 

9 minutes ago, dedmin said:

Works here - AC 2020.

 

vehicle.dwg 1.68 MB · 0 downloads

 

Could you try the same with the perpendicular edges?  (straight lines) - because acad 2018 does not like them either it seems.

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
SLW210

Works fine here on AutoCAD 2018.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mzlink
11 hours ago, SLW210 said:

Works fine here on AutoCAD 2018.

 

Strange 😕

Share this post


Link to post
Share on other sites
mzlink

Got it working. Sort of. I have to do every edge separately 🤨 and it doesn't work consistently. Upgrading to 2020 did not help much. 🤬

 

Edited by mzlink

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...