PDA

View Full Version : Tilemode 1 or 0



alpina
10th Sep 2009, 03:47 pm
Hi,
I would like to have all the time the "tilemode" on "0" but when I open a new dwg is still "1" ... even if I save a new pofile in "option profile" and set current

Have yo got a idea???

Tx

tzframpton
10th Sep 2009, 03:55 pm
Save this as a *.LSP file and add it to your startup suite.


(defun C:TLM (/ )
(command "._tilemode" "0")

)

alanjt
10th Sep 2009, 04:51 pm
So, you are wanting to be in paperspace when you open a drawing? If you put this in your startup, it will switch your tilemode to 0.


(setvar "tilemode" 0)

alpina
11th Sep 2009, 10:31 am
Right,
I'm gonna try

thx a lot