+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,173

    Default Field dialog box wont open

    Registered forum members do not see this ad.

    hi

    acad 2016+

    Field dialog box wont open

    any idea?

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,504

    Default

    Did you make edits to the CUI?

    Did you redefine it?

    Did you shut AutoCAD down then restart it and test?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,173

    Default

    none of that. it was my friend's pc

    any sysvar that might prevent it of opening?

  4. #4
    Luminous Being
    Using
    Civil 3D 2016
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    GEELONG AUSTRALIA
    Posts
    9,892

    Default

    The normal culprit is filedia 0 or 1 on/off give it a try
    A man who never made mistakes never made anything

  5. #5
    Super Member
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,173

    Default

    Quote Originally Posted by BIGAL View Post
    The normal culprit is filedia 0 or 1 on/off give it a try
    it was the first thing to check. its not

  6. #6
    Forum Deity steven-g's Avatar
    Computer Details
    steven-g's Computer Details
    Operating System:
    Win 7
    Discipline
    Construction
    steven-g's Discipline Details
    Occupation
    Draughtsman
    Discipline
    Construction
    Details
    I work in the estimating department of a large building contractor.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    May 2013
    Location
    An Englishman in Belgium
    Posts
    2,065

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    When you say it doesn't open, what happens? does it go to a command line version? or just nothing happen, if nothing then the dialogue could be opening off screen https://forums.autodesk.com/t5/autoc...n/td-p/2591298
    I've just been down graded from 2012LT to full Autocad 2017. I WANT LT BACK

Similar Threads

  1. Mtext field within dynamic block wont show attribute vaule
    By JADT in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 9
    Last Post: 20th Aug 2014, 01:19 pm
  2. Old Graphi cad files wont open can they be converted??
    By david corstorphan in forum Tutorials & Tips'n'Tricks
    Replies: 15
    Last Post: 21st Feb 2014, 07:33 pm
  3. Drawing wont open!!!
    By cj_99 in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 18th Sep 2008, 01:36 pm
  4. cad 2008 template wont open in lt???
    By raj banerjee in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 8
    Last Post: 21st Sep 2007, 12:17 pm
  5. My project wont open!!!
    By nscherneck in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 4
    Last Post: 21st Jun 2007, 05:56 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts