+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member vinod's Avatar
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    India
    Posts
    167

    Default Annotative Dimension

    Registered forum members do not see this ad.

    I have used annotative dimensions. After selecting dimension, dimension text will change as shown in image. How can I stop this ?
    Attached Images

  2. #2
    Forum Deity rkent's Avatar
    Computer Details
    rkent's Computer Details
    Operating System:
    WIN7 PRO 64bit
    Computer:
    Dell OptiPlex 7020
    CPU:
    i7 4790 3.6GHz
    RAM:
    16GB, 1600MHz, DDR3 non-ECC 2x8GB
    Graphics:
    AMD Radeon 2GB
    Primary Storage:
    Samsung 480Gb SSD
    Monitor:
    Dell 24" FS (2x)
    Discipline
    Mechanical
    rkent's Discipline Details
    Occupation
    Facilities Design - Semi-conductor manufacturing
    Discipline
    Mechanical
    Details
    Designer: Process Piping, P&ID's, Machine Part Design, Planning / General Arrangement. Facilities Management. Drafting: Electrical, Controls, Architectural.
    Using
    Mechanical 2017
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lat:35, Long:-106, Elev: 5164'
    Posts
    4,579

    Default

    SELECTIONANNODISPLAY is the command. Remember you can type a few letters at the command line and then hit the tab key over and over until you get there.
    Sometimes there's a man... I won't say a hero, 'cause, what's a hero? But sometimes, there's a man. And I'm talkin' about the Dude here. Sometimes, there's a man, well, he's the man for his time and place. He fits right in there. And that's the Dude, in Los Angeles. - The Stranger, The Big Lebowski

  3. #3
    Senior Member vinod's Avatar
    Using
    AutoCAD 2008
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    India
    Posts
    167

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Quote Originally Posted by rkent View Post
    SELECTIONANNODISPLAY is the command. Remember you can type a few letters at the command line and then hit the tab key over and over until you get there.
    No its OK. Thankyou verymuch for your help.

Similar Threads

  1. Annotative Text
    By johnengineer in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 3rd Apr 2010, 02:23 am
  2. $%&# Annotative text
    By Shiloh in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 19th May 2008, 03:49 pm
  3. Dimension standards question (annotative dims)
    By RingSteel in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 1
    Last Post: 8th Apr 2008, 04:45 pm
  4. Annotative objects
    By cadfly in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 5
    Last Post: 14th Mar 2008, 06:13 pm
  5. Annotative blocks - 2k8
    By cadsultant in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 0
    Last Post: 6th Jul 2007, 10:21 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts