+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member
    Using
    Civil 3D 2009
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    The Hills Of Cumbria, UK
    Posts
    50

    Default Forest or Woodland hatch for Acad

    Registered forum members do not see this ad.

    Hi i am looking for forest or woodland hatch for Acad like you see on ordanance survey maps, i would also like hatch for marsh lands and grassland....


    Does anyboby know where i can find these as i am currently drawing a blank on my searches..

    Thanks in advance as always

  2. #2
    Forum Deity
    Using
    AutoCAD 2002
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    East Sussex, U.K.
    Posts
    3,568

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    I don't think that Ordnance Survey use hatches for woodland and marshy places, they use blocks, which are then placed artistically about to avoid clashing with vital detail.

    If you buy a piece of mapping in DXF format, all their blocks are included

Similar Threads

  1. How To Install Custom Hatch Patterns Within Acad-2010?
    By artavilo in forum AutoCAD General
    Replies: 15
    Last Post: 28th Aug 2013, 06:29 pm
  2. new hatch patterns in acad 2000
    By remi in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 10
    Last Post: 6th Aug 2012, 07:57 pm
  3. Help me save a forest...! plotting problem
    By flem snopes in forum AutoCAD General
    Replies: 9
    Last Post: 13th Apr 2010, 03:58 pm
  4. ACAD LT 2010 hatch bug???
    By daveyboyd in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 3rd Oct 2009, 01:32 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts