+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD LT 2005
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2

    Default How to insert JPEG into CAD

    Registered forum members do not see this ad.

    Using AutoCad LT 2005. Having trouble inserting a JPEG into my drawing. I somehow got the jpeg into my drawing, but not it does not show up when I plot. Any suggestions?

  2. #2
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    10,119

    Default

    Try putting the JPEG in MS Word then Copy and Paste into AutoCAD.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  3. #3
    Full Member acadesign09's Avatar
    Computer Details
    acadesign09's Computer Details
    Operating System:
    Windows Vista
    Computer:
    SAMSUNG R410 pLUS
    RAM:
    4 ram
    Discipline
    Construction
    acadesign09's Discipline Details
    Occupation
    3D Max & Autocad 3D & 2D Operator
    Discipline
    Construction
    Details
    Preparing of all concern presentation in Bidding, it includes 3D Max and 2D design. Responsible in all shop drawings, as-built and related take-off quantities. Responsible in supervising CAD operators.
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    65

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    Just use to options in the INSERT: try RASTER image reference or OLE Object.

    Besure when you print the pix, all plot symbol is On.

Similar Threads

  1. Insert a block by lisp: _.insert or another way?
    By MarcoW in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 11
    Last Post: 3rd Nov 2010, 10:40 am
  2. insert Jpeg file
    By SadisticIron in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 4
    Last Post: 22nd Apr 2010, 04:50 am
  3. Insert a jpeg into template
    By max_the_menace in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 3
    Last Post: 30th Jul 2009, 02:03 pm
  4. DWG to JPEG
    By rengised in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 10
    Last Post: 12th Feb 2009, 09:33 am
  5. insert commad ( the object i insert are too big)
    By rami in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 1
    Last Post: 19th Oct 2005, 10:57 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts