+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Display Issues

  1. #1
    Forum Newbie
    Computer Details
    MADDCATT's Computer Details
    Operating System:
    WIN 7 X64
    Motherboard:
    DFI LP DK-790FXB M3H5
    CPU:
    PHENOM II X6
    RAM:
    4GB DDR3 1600
    Graphics:
    EVGA 580 GTX
    Primary Storage:
    MUSHKIN CALLISTO 240GB SSD
    Monitor:
    SAMSUNG SYNCMASTER 245 BW
    Discipline
    Architectural
    MADDCATT's Discipline Details
    Occupation
    Drafter
    Discipline
    Architectural
    Using
    AutoCAD 2004
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    INDIANA
    Posts
    3

    Default Display Issues

    When in any perspective view or 3d Orbit and using any display option except wireframe, the crosshairs "erase" the image as they pass over it. Selecting wireframe and then back to other display options (such as hidden) restored the image until the crosshairs pass over it again. I am using a 580 GTX with to latest drivers and the latest Nvidia Inspector. Am I missing a setting somewhere?

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro 4000, 2GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2014
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    38,362

    Default

    Do you have a spare graphics card hanging around?

    What are your 3Dconfig settings?
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge! N-E-S-T-L-E-'S, Nestle's makes the very best......chocolate.

  3. #3
    Forum Newbie
    Computer Details
    MADDCATT's Computer Details
    Operating System:
    WIN 7 X64
    Motherboard:
    DFI LP DK-790FXB M3H5
    CPU:
    PHENOM II X6
    RAM:
    4GB DDR3 1600
    Graphics:
    EVGA 580 GTX
    Primary Storage:
    MUSHKIN CALLISTO 240GB SSD
    Monitor:
    SAMSUNG SYNCMASTER 245 BW
    Discipline
    Architectural
    MADDCATT's Discipline Details
    Occupation
    Drafter
    Discipline
    Architectural
    Using
    AutoCAD 2004
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    INDIANA
    Posts
    3

    Default

    Image3.png
    No I don't have another video card to experiment with. This problem really isn't a deal breaker just kind of an annoyance. Thought maybe someone else had seen this before.

  4. #4
    Super Moderator SLW210's Avatar
    Computer Details
    SLW210's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 PRO
    Computer:
    IBM Lenovo
    Motherboard:
    ACPI x86
    CPU:
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz
    RAM:
    4 GB RAM
    Graphics:
    Nvidia Quadro 600 1GB
    Primary Storage:
    300 GB
    Secondary Storage:
    650GB
    Monitor:
    ThinkVision 24"
    Discipline
    Multi-disciplinary
    SLW210's Discipline Details
    Occupation
    Design Draftsman
    Discipline
    Multi-disciplinary
    Details
    Mostly do drafting related to manufacturing. From doing site layouts with proposed updates, additions and renovations to be budgeted and submitted for bid, to updating and changing existing drawings to reflect maintenance and repair/revision work done on site.
    Using
    AutoCAD 2011
    Join Date
    May 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    9,892

    Default

    Try using Software acceleration and see if there is an improvement.
    “A narrow mind and a fat head invariably come on the same person” Zig Zigler



  5. #5
    Forum Newbie
    Computer Details
    MADDCATT's Computer Details
    Operating System:
    WIN 7 X64
    Motherboard:
    DFI LP DK-790FXB M3H5
    CPU:
    PHENOM II X6
    RAM:
    4GB DDR3 1600
    Graphics:
    EVGA 580 GTX
    Primary Storage:
    MUSHKIN CALLISTO 240GB SSD
    Monitor:
    SAMSUNG SYNCMASTER 245 BW
    Discipline
    Architectural
    MADDCATT's Discipline Details
    Occupation
    Drafter
    Discipline
    Architectural
    Using
    AutoCAD 2004
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    INDIANA
    Posts
    3

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    That did the trick. Thank you for the help!

Similar Threads

  1. MEP Display Issues
    By Kremer in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 0
    Last Post: 25th Oct 2011, 01:53 am
  2. Replies: 0
    Last Post: 25th Mar 2011, 12:40 am
  3. Replies: 10
    Last Post: 25th Jan 2011, 10:25 pm
  4. General display and crash issues after applying Update 1
    By Autodesk in forum AutoCAD RSS Feeds
    Replies: 0
    Last Post: 16th Oct 2010, 02:50 am
  5. Line weight display issues
    By meecpc in forum AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    Replies: 4
    Last Post: 7th Nov 2008, 05:43 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts