+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Forum Newbie
    Using
    AutoCAD 2010
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1

    Default dwg to pdf script

    Registered forum members do not see this ad.

    hi!

    I'm using the script below to convert multiple dwg files to pdf for printing purposes but for some reason Autocad opens all dwg files and stops there...If I do one file at the time manually it works fine, I'm guessing something is missing in the script. I'm using E.49.0.0 Autocad version.
    Could anybody help please?

    -plot
    y
    model
    DWG to PDF.pc3
    Letter
    INCHES
    landscape
    n
    EXTENTS
    Fit
    Center
    yes
    .
    yes
    a
    name_of_pdf_file
    n
    y


    thanks, much appreciated!!!

  2. #2
    Quantum Mechanic ReMark's Avatar
    Computer Details
    ReMark's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Pro 64-bit
    Computer:
    Thinkmate
    Motherboard:
    Intel DX58SO2 LGA1366 X58
    CPU:
    Intel i7-960 Quad-core 3.20GHz 8MB cache
    RAM:
    12GB (3x4GB) PC3-106000 DDR3
    Graphics:
    nVidia Quadro K4200, 4GB GDDR5
    Primary Storage:
    150GB Velocipraptor 10,000 rpm
    Secondary Storage:
    none
    Monitor:
    Dell P24LLH - 24" wide screen LCD
    Discipline
    See details...
    ReMark's Discipline Details
    Occupation
    CAD Draftsman/Designer...chemical manufacturing.
    Discipline
    See details below.
    Details
    I work for a specialty chemical manufacturer. I do a little bit of everything from P&IDs to civil to architectural and structural.
    Using
    AutoCAD 2018
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norwalk, CT USofA
    Posts
    46,503

    Default

    Wouldn't it be easier to use the PUBLISH command to batch plot to PDF?

    Another option: Any DWG to PDF Converter. There is a free trial available. This was recommended a while ago by one of our forum members.

    http://anydwg.com/dwg2pdf/
    Last edited by ReMark; 25th Jan 2012 at 02:38 pm.
    "I have only come here seeking knowledge. Things they wouldn't teach me of in college." The Police

    Eat brains...gain more knowledge!

    I'm now a full member of the Society for the Promotion of Mediocrity in CAD. Standards? We don't need no stinkin' standards! Take whatever advice I offer and do the opposite.

  3. #3
    Luminous Being dbroada's Avatar
    Computer Details
    dbroada's Computer Details
    Operating System:
    Windows 7 Professional
    Computer:
    Dell
    CPU:
    Intel Xeon E5-1603@2,80GHz
    RAM:
    4GB
    Graphics:
    NVIDA Quadro K600
    Monitor:
    DELL 23" & SAMSUNG 21"
    Using
    not applicable
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kenley, Surrey, UK
    Posts
    5,644

    Default

    Registered forum members do not see this ad.

    set SDI=1 before running the script
    "That's it. It's one thing for a ghost to terrorize my children, but quite another for him to play my Theremin." Homer Simpson
    "Everything in drafting is logical. Except what isn’t." - Gavin Guile. (from the Lightbringer series of books by Brent Weeks)

    Dave

Similar Threads

  1. Script Pro Script help
    By Emily_83 in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 11
    Last Post: 14th Jul 2010, 11:34 pm
  2. Script opening script
    By zera in forum AutoLISP, Visual LISP & DCL
    Replies: 7
    Last Post: 7th Jan 2010, 08:01 pm
  3. Script
    By mapman1 in forum Civil 3D & LDD
    Replies: 3
    Last Post: 5th Jun 2009, 02:35 pm
  4. help with a Script
    By Joel Westreich in forum AutoCAD Drawing Management & Output
    Replies: 13
    Last Post: 26th Feb 2008, 07:38 pm
  5. Sub script and Super script Text
    By edwin in forum AutoCAD Beginners' Area
    Replies: 2
    Last Post: 1st Aug 2007, 08:07 pm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts